Mit tegyek? Fontos

Figyelt kérdés
2éves kisfiam 2hónapja jár bölcsibe a párommal ugy döntöttünk hogy elköltözünk másik kerületbe és hogy majd ott fog járni bölcsibe.Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mennyire teszek rosszat a gyerekkel ha egy teljesen uj környezetbe viszem mennyire fogja ezt a gyerek megszenvedni lelkileg?
2011. nov. 2. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kisgyerek nagyon rugalmas,könnyebben viseli a változást! Amíg te és a párod nem parázzátok túl a dolgot,a gyerek sem érzi rajtatok,nem hinném,hogy sokat foglalkozna vele. A reggeli ébredések,az,hogy ki viszi oda, ki megy érte,az minden legyen ugyan úgy,mint az előző bölcsiben. Legyetek Ti a biztos pont,és könnyen átvészeli.
2011. nov. 2. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

hmm

ha te nem stresszeled magad e miatt akkor neki is sokkal könnyebb lesz

rugalmasabbak a gyerekek mint hiszed :-)

inkább az szokott lenni a baj h megérzik az anya-apa bizonytalanságát és erre reagálnak erre neked lelkiismeretfurdalásosod lesz és ez ugyancsak kihat a gyerekre aki e miatt sirni fog

és bezárult a kör

erősítsd meg magad a döntésben és meséld el neki h milyen jó lesz az új bölcsi

látogassátok meg már most had ismerkedjen meg vele és a gondozó nénikkel

mire oda jár lehet h várni is fogja :-)

ne aggódj ne vacillálj

nem lesz semmi baja :-)

2011. nov. 2. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Egyetértek az előttem szólókkal. Még annyit tennék hozzá, hogy csak az számít, jó lesz-e a másik bölcsi is. Ekkora gyerekek nem kötődnek még nagyon a társaikhoz, inkább a gondozónőkhöz, de ha azok jó fejek, akkor ez nem probléma.
2011. nov. 2. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy a gyerkőcök nagyon rugalmasak. Sokszor csak mi parázzuk túl. Mint én a mai napot. Lányom kiscsoportos ovis és most az őszi szünetben, teljesen idegen ovónénivel és dadusokkal lesznek, idegen csoportban. Igyekeztem felkészíteni meg minden, de én nagyon féltem, hogy sírás lesz stb. Erre átöltözés után, se szó se beszéd otthagyott, mire utánamentem, hogy legalább lássam az ovónénit, már vele beszélgetett és rám sem hederített.

Ezt csak azért írtam le, hogy nem szabad parázni.

2011. nov. 2. 13:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat csak azért is aggodom még mert itt a mama meg a papa akiket imád
2011. nov. 2. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!