Ha csak 1 gyereket vállalok, kényelmes vagyok, vagy valami más baj van velem?
Az vagy, de ezzel mi a baj?
Persze a gyereknek kell testvér de ha ti nem akarjátok akkor telejsen felesleges eröltetni. a gyereknek is így lesz jobb.
ezen ne izgasd magadat.
Arról nem beszélve, hogy megfosztod a testvérlét örömétől ár kiskorában. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy egyke gyerkőcöt mindenképpen félre lehet csak nevelni, mert ezt kicsit sem gondolom így, csak vannak olyan örömei a gyermekkornak, amit egy testvér meg tud adni, egy szülő abban a formában meg nem.
első
A testvéreid gyerekei nem az ö testvére csak ha esetleg odafogadjátok öket, akkor el kell fogadnia testvérként, amúgy marad az unokatesó.
de nincs ezzel semmi baj. már maga a gyerekvállalás is önzöség, mi akarunk babázni ezért ordít egy gyerek.
Nem vagy önző nyugi. :) Nekünk is egy van, már 13 éves. Mi sokat foglalkoz(t)unk vele, rengeteget járunk ide-oda, mostmár persze ő külön is a barátnőivel.
Boldog, kiegyensúlyozott lány, nem hinném, hogy "kárt tettünk benne", mert nem szültem neki egy tesót.
Ha akar, szüljön ő 2-3 unokát nekem... :))
Szóval mindig az a jó döntés, amit a pároddal egyetértésben helyesnek gondoltok, és ki nem sz.rja le, mit mond más? :) Ne foglalkozz senkivel, örülj, hogy boldogok vagytok. A gyereken is meg fog látszani a szülei kiegyensúlyozottsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!