Hol lehet kényelmes, de nem drága bilit, és olcsó WC fellépőt kapni Debrecenben?
Figyelt kérdés
Mind a kettő kellene, a bili is, és a wc fellépő is, de nem aranyáron. A múltkor majdnem sokkot kaptam, amikor láttam, hogy a bababoltban 7000 egy bili, és 4000 egy wc fellépő. Úgyhogy valami olcsóbb, de kényelmes darabot keresnék.2010. máj. 19. 14:21
1/3 anonim válasza:
Én nem debreceni vagyok, de ha van a közeletekben 100 ft-os bolt akkor ott, vagy Gulliver játékkereskedés.Nekünk többféle bilink van, de az vált be, ami olyan, mint egy szék kivehető a közepe(kb 1500 ft volt), a kisebbet kényelmetlennek találja a lánykánk és rá sem ül.A fellépőnk egy kis műanyag szék (sámli)elég erős és kétféle méretben volt 1000 ft alatti összegben.
2/3 anonim válasza:
Nézd meg a Nyugati utcai Babavilágban. Sok mindent árulnak, én mindent ott veszek, és nem Brendon árakkal dolgoznak. A másik az Űrhajósok terén(Füredi és Egyetem sugárút sarka) levő bizományi.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. máj. 21. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!