Olcsó vagy drága terhességi teszt?
Tudom, hogy millió ilyesmi kérdés van, de nem tudok dűlőre jutni.
Szerintetek az olcsó vagy a drágább terhességitesztek a jók?
Egy 300-400 ft-os az gagyi és tévedhet? Az 1800-as többet ér?
Vagy tök mindegy, egyre megy?
Közel 100%-ra csak a nőgyógyászati vizsgálattal jutsz.
Elve a vizeletből kimutatni már van egy hiba százaléka. Szóval legyen olcsó vagy drága, az a módszer már nem tökéletes
A minősége egyforma, mindegyiket vizsgálják, és ha túl nagy a hibaszázaléka, akkor nem engedik forgalomba. Tehát ugyanolyan pontosságot várhatsz el a 400 Ft-os teszttől, mint az 1800-astól.
Különbség csak a designban van, vagy esetleg jobban kézreáll a formatervezett drágább.
En mar lemoondtam a babarol, ezert is a legolcsobb tesztet vettem mondvan ugyis negativ lesz, raadasul du. Csinaltam meg, es pozitiv lett. Ugyanaz az elv mindegyiknel, az elottem szoloval ertek egyet, markat es dizajnt fizetsz meg.
38 hetes km
én meg ehhez annyit tudnék mondani, hogy én megvettem a drága clearblue-t miután az olcsó pozitív lett, gondoltam ezt elrakom..na a drága negatív lett..pedig tuti terhes vagyok, mert most is éppen hullámzik a pocakom a bababugitól:D:D:D
23+2 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!