Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves kislányodat milyen...

Kelemenkelo kérdése:

2,5 éves kislányodat milyen jelmezben őltőzteted a bőlcsibben hogy kényelmes is legyen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia

ugyan fiam van, túró rudi jelmezt varrok neki :-)

Csak ráadom a ruhára a felnőtt pólót, amire pöttyöket festek, és levágom az ujját

2011. febr. 16. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én kislányom Piroska lesz. Van már piros harisnyája, most vettünk piros benti cipőt neki, piros szoknya, póló és kabátka is van. Az egyik fonott virágtartóból lesz kosárkája is. Az összes ruhafélét máskor is rá fogom még adni külön-külön. Tehát jelmez is, meg mindennapi ruha is egyben. :D
2011. febr. 16. 22:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a turiban vettem neki egy cicajelmezt - egy kezeslábas, meg van hozzá a fejére egy pánt, fülekkel. Arcocskáját esetleg ki lehet festeni. Nagyon kényelmes neki, itthon le se akarta vetni, amikor felpróbáltuk! :-)
2011. febr. 17. 06:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!