37 honapos picim nagyon anyas. A tietek is?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 17:46
1/12 anonim válasza:
Hát nem csodálom, ha a 3 éves gyereket "37 hónapos picimnek" titulálod. Persze, hogy a szoknyádhoz nő, vajon ki tehet róla?
Amúgy nem baj, csak kérdezem.
2/12 anonim válasza:
Az enyém is az, bár ő már 37 éves.
3/12 anonim válasza:
Ez a "37 hónapos picim" kifejezés tényleg durva! El kellene gondolkozni egy kicsit...
4/12 anonim válasza:
Vidd oviba a kisgyerekekhez. De nem baj ha anyás, örülnék ha az én 3 évesem anyás lenne, de ő apás!
5/12 anonim válasza:
Az enyém 2 és fél éves, vagyis "30 hónapos pici".
Különösebben nem anyás, legalábbis szerintem nem.
6/12 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy anyás.
Neked kellene leszállnod róla, és 3 éves kisgyereknek nevezni.
7/12 fotucsok válasza:
2,5 éves kisfiam nagyon szeret engem, de nincs állandóan a fenekemben, és szívesen ottmarad mamáéknál is, akár aludni is egy zokszó nélkül.
A 37 hónapos megnevezés elég "picis", pedig ő már okos nagyfiú/nagylány valószínűleg
8/12 anonim válasza:
Az én lányom 20 hónapos kislány, inkább apás, de persze én vagyok az aki meg tudja vigasztalni. De egy 3 éves gyerek, már nem pici baba, kisgyermekként kellene kezelni.
10/12 anonim válasza:
Előző vagyok. 444 hónapos "nagy baba". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!