A kislányom 9 és fél hónapos és már nagyon unja gyümi-keksz vagy joghurtos reggeliket, ti miket adtok az ijen koru babátoknak, ebédnél már szinte mindent eszik, levest stb, és imádja az izeket is, tietek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 21:20
1/7 anonim válasza:
Reggelire szopizott, délelőtt evett vmi gyümölcsöt keksz és egyebek nélkül, vagy sonkát és kenyeret is adtam már neki. Szerette a nyers zöldségeket is, paradicsom, reszelt répa. De akár tejpépet is adhatsz neki nyugodtan. A gyümölcs tud változatos lenni, mert ugye sokféle van belőle. Ne tegyél bele kekszet és nem lesz egyeníze.
2/7 anonim válasza:
Zabkása reszelt almával, vagy apróra vágott aszalt szilvával; ujjnyi darabkákra vágott házi kenyér, mellé uborka, mozarella sajt; natúr joghurt, mellé negyedelt szőlő, banándarabkák, narancsdarabkák (ezeket ő maga eszi kézzel, a kanalasat én adom).
3/7 anonim válasza:
babaműzli minden nap más gyümölccsel.
4/7 anonim válasza:
azt adom amit én is eszek (kenyér, kifli, zsömle, virsli)
5/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is 9,5 hós a kislányom, és reggelire még tápszert kap. Utána szoktam Neki adni egy kis vajas kenyeret sajttal. Tízóraira babajoghurt, vagy puding, gyümivel, ebédre húsos főzelék, uzsonnára tejpép gyümivel, vacsorára pedig tápszert kap.
6/7 A kérdező kommentje:
inkább az érdekelne,hogy ojasmit amit ti esztek,pl,vajas vagy sajtos vagy májkrémes kenyér,vagy esetleg virsli és ijenek,mert már nagyon unja a megszokott izeket,amugy már próbálom és imádja
2011. ápr. 26. 09:29
7/7 anonim válasza:
Én már adtam neki vajas kiflit, sajtot(imádta), sajtkrémes kiflit. Túrót már 8 hós kortól ehet, az én lányom imádta gyümivel, natúr joghurttal, rengeteget evett. Nagyon szerette még a vajas kenyérre kent tojás sárgáját is. Én szalámit nem adtam neki, és virslit is csak 1 évesen kapott először. Hát nem túl változatos, de nekünk elteltek így is a reggelek és nem volt elégedetlen a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!