Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jogosan esett rosszul ez a...

Jogosan esett rosszul ez a gyerekorvostól?

Figyelt kérdés

Két éves kisfiam beteg, ma vittem a dokihoz és nehezen tudta csak megvizsgálni, még meghallgatni megtudta, a torkát már alig bírta megnézni, összeszorította a száját, és le kellett fogni hogy ne csapkodjon a kezével.Kicsit megkarmolta a doktornőt, még mondta is, de persze nem szándékosan, csak ahogy a kezével kapálózott, úgy.De persze nem véresre.Na szóval ilyen volt a vizsgálat.A dokinő meg megkérdezte hogy "kitől örökölte ezt a harcos természetet", meg hogy "anyuka, nehéz lesz a gyerekkel, mert később ez a fajta viselkedés csak fokozódni fog".Elég kellemetlen volt ez a megjegyzések nélkül is, nagyon szarul éreztem magam.Tudom hogy nehéz természet a fiam, akaratos hisztis, nagyon nehéz vele, de sajnos nem tudok mit kezdeni vele,ilyen.Már így is kivagyok, nem még hogy a doktornő is "beszól".

Amúgy egy kedves,mosolygós doki, de ez akkor is rosszul esett.

2011. okt. 3. 12:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

az orvosnak nem feladata házhoz menni (kivétel újszüköttek első vizitje), ha házhoz hívod, pénzt kell (illik) adni

ráadásul ha nem szokja az orvost, később csak rosszabb lesz. egy szakrendelésről nem fog házhoz menni mondjuk a fülész.

2011. okt. 5. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!