Jogosan üvöltötte le az anyuka a fejemet?
Egyetértek az elsővel, hála istennek, hogy vannak ilyen emberek. Inkább megköszönte volna, mert mi van, ha most az egyszer nem áll meg a kislány?
Én biztos mondtam volna neki, hogy sajnálom, hogy segíteni akartam, és remélem nem kerül olyan helyzetbe, hogy a hozzáállása miatt nem segítenek, amikor kellene, és ő sír a végén:(
A fiam egyszer a játszóról ment ki, és egy anyuka fogta meg, hogy ne szaladjon a kocsi elé. Nem győztem hálálkodni, pedig ahogy rákiáltottam a gyerekre, hogy álljon meg, megállt, így az anyuka igyekezete felesleges volt, de mi van, ha nem áll meg? Akkor meg az életét mentette volna meg:(
(még mielőtt rámvernék milyen figyelmetlen vagyok, a teljes sztorihoz hozzá tartozik, hogy a fiamtól két méterre álltam, és nem láttam, hogy hiányzik egy elem a kerítésből. Ahogy elkezdett kibújni, már ott is voltam, de kicsúszott a kezemből, és nekem ki kellett nyitnom a bezárt kaput is, hogy utána tudjak menni, ezért volt a pár másodperc késlekedés)
De múlhatott volna ezen az élete is!
Így én ismeretlenül is büszke vagyok rád, amiért nem vagy annyira érzéketlen és nemtörődöm, hogy átnézz egy ilyen szituáció felett! Gratulálok, és kérlek ne változz meg!
Ha én lettem volna az anyuka, akinek a gyereke egyedül lófrál 4-5 évesen az utcán,ahol akár kamion is mehet inkább magamba néztem volna mélyen és megköszöntem volna és én mentem volna el gyorsan szégyenemben.
Nagyon sokszor látok olyat, hogy a gyerek egyedül megy elől és az anyuka éppen csak, hogy eléri, mert lemenne a járdáról. Lehet én vagyok nagyon elővigyázatos, de fogom a lányom kezét, és fogni is tervezem még egy jó darabig, mert annyira kis kajlák tudnak még lenni még minden érdekli őket és akár egy bogár után is elindulnak és észre sem veszik, hogy hopp oda már nem kéne, és nem azért rosszul nevelték, hanem mert annyira megvan még a kis világuk. Annak ellenére, hogy tudják mit lehet és mit nem, nem tudnak még annyira figyelni.
Szerintem a másik emberrel kiabálni semmilyen helyzetben sem jogos, emberi hangon többre lehet menni. Azonban vészhelyzetben ezt igen nehéz kontrollálni.
Engedd meg, hogy megtegyem, amit az anyának kellett volna: KÖSZÖNÖM!
Sajnos van ilyen anyuka.
Ha nem baj, elmesélném az én esetem:
Egy üzlet előtt kint hagyta babakocsiban a babáját egy anyuka, csak úgy a járdán...(no comment)
Én láttam, hogy jön egy részeg ember, a biciklijébe kapaszkodva, össze-vissza verődve a járdán, közeledett az üzlethez.
Sajnos sietnem kellett, hogy elérjem a buszt, így nem volt időm megvárni, csak gyorsan benyitottam az üzletbe, és megkérdeztem, kié a baba a járdán, jöjjön ki egy pillanatra.
Az anyuka nagy nehezen kijött (persze az üzlet másik végéről bújt elő, ahonnan rá sem látott a gyerekére!!)
mutattam neki, hogy amiatt a részeg ember miatt szóltam csak, nehogy ráessen a gyerekre.
Na, egy dolog, hogy meg sem köszönte az anyuka, hogy szóltam, de azt a képet, amit vágott csak le kellett volna fényképezni !! Gondolom mindenki el bírja képzelni...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!