Mit tegyek? Hívjam ki az ügyeletet?
Nekünk csak együtt vitte le a lázát a kúp és a nurofen. Külön külön egyik se hatott. Nyomjad bele mindkettőt szerintem te is.
Amúgy tanácsért is fel lehet hívni az ügyeletet. Ők megmondják, h mit tegyél, vagy h érdemes e kimenniük.
Szerintem igen, vagy inkább vidd az ügyeletre.
Persze ha felhívod őket, akkor gondolom megmondják hogy mi a jobb.
Multivitamin? Szent ég! Patikus egyszer majdnem elájul, amikor betegség alatt említettem a szedését!
Táplálni a bacikat? Én úgy tudom, hogy betegség alatt kizárólag c vitamin adható, de az akár emelt dózisban.
A vitaminokkal csak hizlalod a kórokozókat, de ha valaki máskép tudja akkor sorry!
szerintem is inkább vírusa van és nem bakteriális fertőzés. nekünk is volt egy hasonló lázas betegség, a kisfiamnál nyáron. 5 napig volt nagyon magas láza, 6. napra teljesen elmúlt. a torka fájt még nagyon, nem szívesen ivott6evett, így a lázcsillapítás mellé tantum verde-vel fújtuk a torkát ivás előtt.
itasd nagyon sokat, levekkel is próbálkozz, a folyadék nagyon fontos. ha nagyon nem akar lemenni a láza,akkor hűtőfürdőt is próbálhatsz. Ha megnyugtat,az ügyeletet is simán kihívhatod.
Még utolsó:
Gondolom csúnya vírus lehet és arra nem jó az antibiotikum, vagy a szövődményeire nem ez a jó.
Kisfiamnak tavaly dec.egy vírus szövődményeként kialakuló tüdőgyulladástól volt ilyen egyre feljebb kúszó láza, pedig szedett gyógyszert. Picit elnyomta a betegséget, de aztán megint kiújult és egyre magasabb lett a láza. Ez csak egy példa volt, gyerkőcődnek kívánom hogy ne legyen semmi komoly!
Hamar gyógyuljon meg!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!