Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ílyen esetben kílehet hívní...

Ílyen esetben kílehet hívní az ügyeletet?

Figyelt kérdés
Van egy 2éves fíam és vagy allergía(popsíkendő,pelenka)vagy bepált a combja,de szegénynek egyre jobban terjed és víszket nekí.Híntőporoztam,és krémeztem nekí,de rosszabb a helyzet.Holnap szombat és nem tudom,hogy ez ügyben lehet-e ügyeletet hívní,mert nem szeretnék nekí gondot.Kérlek segítsetek!
2011. febr. 4. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem fognak kijönni, maximum csak akkor foglalkoznak vele ha beviszed.
2011. febr. 4. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem fognak kijonni, szerintem sem. :-(

Vigyetek be! Ha terjed, es rosszbbodik, ne varjatok meg az ejszakat. El tudott aludni mar? Ha nem, akkor en mar indulnek is.

2011. febr. 4. 22:20
 3/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kijönnek, de te mindenképpen vidd be (autóval, taxival)! Nyugi, biztosan nincs nagy gond, de mivel még nagyon pici, ki tudja, hogy hogyan reagál, ha esetleg allergia lenne.
2011. febr. 4. 22:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Aludní el tud azzal níncs gond.Holnap reggel az lesz az első,hogy elvíszem.Az ügyeletí orvos felfog írní valamí krémet?Mert legtöbbszőr nem hajlandóak!
2011. febr. 4. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Legyel eroszakos! Nehogy mar ne segitsenek egy pici gyereken, mert ugyelet van. Ne hagyd magad!!

Remelem hamarrendbe jon, es nyugodt ejszakatok lesz. Majd irj, hogy mi volt a dokinal!!

2011. febr. 4. 22:38
 6/8 anonim válasza:
Segítenie KELL, és fel KELL írnia orvosságot, ha az szükséges!
2011. febr. 4. 22:39
 7/8 A kérdező kommentje:
5 dík válaszoló,megírom mí volt!És köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 4. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:
27%
Borzalmas ez a sok hosszú í!!! Elvitte a cica a rövidet?
2011. febr. 4. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!