Ílyen esetben kílehet hívní az ügyeletet?
Figyelt kérdés
Van egy 2éves fíam és vagy allergía(popsíkendő,pelenka)vagy bepált a combja,de szegénynek egyre jobban terjed és víszket nekí.Híntőporoztam,és krémeztem nekí,de rosszabb a helyzet.Holnap szombat és nem tudom,hogy ez ügyben lehet-e ügyeletet hívní,mert nem szeretnék nekí gondot.Kérlek segítsetek!2011. febr. 4. 22:12
1/8 anonim válasza:
Nem fognak kijönni, maximum csak akkor foglalkoznak vele ha beviszed.
2/8 anonim válasza:
Nem fognak kijonni, szerintem sem. :-(
Vigyetek be! Ha terjed, es rosszbbodik, ne varjatok meg az ejszakat. El tudott aludni mar? Ha nem, akkor en mar indulnek is.
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kijönnek, de te mindenképpen vidd be (autóval, taxival)! Nyugi, biztosan nincs nagy gond, de mivel még nagyon pici, ki tudja, hogy hogyan reagál, ha esetleg allergia lenne.
4/8 A kérdező kommentje:
Aludní el tud azzal níncs gond.Holnap reggel az lesz az első,hogy elvíszem.Az ügyeletí orvos felfog írní valamí krémet?Mert legtöbbszőr nem hajlandóak!
2011. febr. 4. 22:37
5/8 anonim válasza:
Legyel eroszakos! Nehogy mar ne segitsenek egy pici gyereken, mert ugyelet van. Ne hagyd magad!!
Remelem hamarrendbe jon, es nyugodt ejszakatok lesz. Majd irj, hogy mi volt a dokinal!!
6/8 anonim válasza:
Segítenie KELL, és fel KELL írnia orvosságot, ha az szükséges!
7/8 A kérdező kommentje:
5 dík válaszoló,megírom mí volt!És köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 4. 22:41
8/8 anonim válasza:
Borzalmas ez a sok hosszú í!!! Elvitte a cica a rövidet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!