Éjszakai ügyeletet kihívni ingyenes? Minden esetben kijönnek?
Figyelt kérdés
Csak mert a kicsi hány (4 hetes), a nagy meg betegen fekszik, mindjárt alszik. Én meg egyedül vagyok kocsi nélkül, segítséget nem tudok idehívni.2010. ápr. 2. 21:51
1/8 anonim válasza:
Hívd fel kérdezd meg őket.Mond el mi van,lehet segiteni is tudnak.
2/8 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy ingyenes de az a baj, hogy ritkán mennek ki. Lehet, hogy rossz ötlet de én a helyedben egy kicsit felfújnám a dolgot, hogy kijöjjenek mert tényleg nem nagyon akarnak sajnos! Tudod ilyenkor majd azt mondják, hogy biztosan bukik vagy mit tudom én! Nem azt mondom, hogy hazudj mert az úgyis kiderül csak legalább legyél kétségbeesett. Remélem nem komoly a baj egyébként. Ilyen picinél tényleg veszélyes a hányás.
3/8 anonim válasza:
Mindenképpen kimennek!!!
A picinél ez nagyon veszélyes lehet!És igen teljesen ingyenes!Telefonálj!Drukkolok,hogy ne legyen semmi baj!
4/8 anonim válasza:
Egyik ismerősöm mentőápoló, tőle kérdeztem meg kb egy hete, hogy kit kell hívni éjjel ha bármi baj van, azt mondta, hogy a 104-et minden esetben.
5/8 A kérdező kommentje:
Mindjárt jön a következő etetés, ha az sem marad benne, akkor ki kell hívjam őket. A hányás szerintem a tápszer miatt van. Sajnos tápszeres lett és 2 napja váltottunk, mert előzőtől nem tudott kakilni szegényke. Tegnap nem volt baj az új tápszerrel, sőt kakai is volt ma is, tegnap is. Csak ez hányás most jelentkezett, lehet, hogy csak véletlen.
2010. ápr. 2. 22:13
6/8 A kérdező kommentje:
Nem volt több hányás(a régi tápszerből kapott éjjel), viszont ma reggel elsétálunk az ügyeletre, írjanak fel valami másik tápszert.
2010. ápr. 3. 07:12
7/8 anonim válasza:
Örülök neki, hogy nincs komoly baj! Kellemes húsvétot! :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönjük, nektek is :)
Valószínűleg az angol víz zavart be, nem a tápszerrel volt a gond.
2010. ápr. 5. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!