Az alábbi esetben honnan tudjam, hogy érett a szobatisztaságra?
Figyelt kérdés
2,5 éves múlt a fiam, itthon nem adok rá pelenkát. Az elméleti tudása megvan a biliről, plüssállatokkal el is szoktuk játszani a szitut.
Mégis, minden alkalommal bepisil, aztán ingerülten kéri, hogy öltöztessem át. Meddig fog ez tartani, meddig érdemes ezt csinálni?
A bútorok alá is be szokott folyni a pisi, félek, hogy el fognak rohadni, ha ez sokáig így megy tovább.
2011. aug. 18. 13:25
1/4 anonim válasza:
hát én biztos visszaadnám rá pelenkát.én itt bent csak akkor vettem re róla a pelenkát amikor hajlandó volt wc-re vagy bilire ülni,addig nem,ha ezt megteszi,de nem szól ha pisilni kell ültesd rá 2 óránként vagy ha ha úgy látod óránként.de ha ezt nem engedi add vissza rá pelust,és szerintem fog ő szólni heteken belül.
2/4 A kérdező kommentje:
A bilire kérésre nem ül rá. Volt rá példa, hogy belepisilt, de mostanában ezzel is dacol.
Úgy gondoltam, muszáj most nyár végén elkezdeni, mert télen sokkal rosszabb, és nem szeretném, ha akkor meg azt mondanák, hogy már régen el kellett volna kezdeni. (Korábban olvastam itt ilyet.)
Köszönöm a választ!
2011. aug. 18. 22:06
3/4 anonim válasza:
hát leeht hogy elkelett volna kezdeni,lehet hogy nem,minden gyerek más.én áprilisban kezdtem először akkor még 2.5 se volt.nem mert pisilni pelus nélkül visszatartotta ha kell egész nap nem pisilt a nilire wc-re nem ült rá.visszaadtam rá a pelust,és nem is említettem egyáltalán nem hoztuk szóba.aztán megint jött a nagy meleg akkor megint levettem és a medencéjébe belepisilt,de csakis oda.majd 1 nap múlva apa este kérdezte tőle,megyek pisilni nem jössz te is,ő meg azt mondta megyek,nem is foglalkoztam vele,de aztán halottam hogy apával belepisilt a wc-be mert az olyan nagy dolog,azóta oda pisil,és szépen szól is.látom mindennel próbálkoztál,de dacol,tehát ő nem akar,így sok mindent nem tudsz tenni.sok gyerek van aki télen lesz szobatiszta egyik napról a másikra.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. aug. 19. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!