Leestem a létráról ugye nem lesz baja a babának vagy hívjam fel a dokit? 8 hónapos vagyok és beütöttem a hasamat.
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat. 27N2011. aug. 9. 12:08
1/15 anonim válasza:
Mindenképp menj el a nőgyógyászodhoz!!!
2/15 anonim válasza:
menj most!! ez nem kérdés!!!!!!!
3/15 anonim válasza:
Bakker, hogy valakinek ennyi esze legyen... Itt netezik és laikusokat kérdezget ahelyett, hogy orvoshoz menne. Jó felelősségteljes szülő leszel...
4/15 anonim válasza:
Doki azonnal, mielőtt még nagyobb gond lesz és egész életeden át magadat fogod okolni, hogy ilyen buta voltál, hogy nem kerested fel az orvost.
Itt a probléma azzal van, hogy a hasadat is megütötted. Egy gyors vizsgálat és te is nyugodtabb leszel, hogy nincs semmi baja a babádnak.
5/15 A kérdező kommentje:
Megnyugtatót a doki. Fél óra múlva fogad is.. Nem nagyon ütöttem be a pocim.. de elmegyek mindenképpen hogy megnyugodjak
2011. aug. 9. 12:16
6/15 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy minden rendben van-e. Szorítok! :)
7/15 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy egy 8 hónapos terhes nő mi a francot keres egy rohadt létrán??
Nem le hurrogás csak kérdem....
8/15 anonim válasza:
8 hónaposan létrázgatni? Nemár...
9/15 anonim válasza:
majd írd meg,mi volt.
miért ha fent van a polcon valami és egyedül van otthon,füttyentsen neki,hogy leugorjon?én is másztam létrára még 9 hónaposan is.
10/15 anonim válasza:
én is másztam létrára még 9 hónaposan is.
Ennyi eszed van neked is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!