Leestem a létráról ugye nem lesz baja a babának vagy hívjam fel a dokit? 8 hónapos vagyok és beütöttem a hasamat.
A komment megírásának időpontja: ma 13:45
Jó nekem nem kell magyarázkodni de én akkor sem másznék létrára,lesz@rom akkor poros marad,inkább az mint hogy a babámnak valami baja legyen....látod még is leestél és szerencsére nem lett bajotok,de akár lehetett volna,neked is vagy rosszabb esetben a babának.Nincs ott se a férjed se senki ha rosszul esel még is kisegített volna ha esetleg nem tudsz felállni ne adj isten??
Mindegy én szerin
én a biztonság kedvéért minden nap elmennék ezen a héten
UH-ra hogy biztos legyek abban hogy minden oké odabent.
attól hogy most minden oké, nem biztos hogy a nap folyamán nem történhetett vmi odabent.
ezt azért mondom mert amikor a kislányom beütötte a fejét a doki mondta hogy minden rendben.
de az nem biztos hogy később nem e lesz vmi baj
nem minden azonnal ütközik ki,
én a helyedben holnap is mennék UH -én csak akkor nyugodnék meg,.
de te tudod és nem megijeszteni akarlak
remélem jól vagytok mindketten,. de én mennék az tuti!
Nem kell minden nap elmenned dokihoz, ez butaság. Ha most mindent rendben talált az orvos, akkor nincs gond,és holnap se lesz. :) Legalábbis az esés miatt nem. A többit meg senki nem tudhatja előre.
Legközelebb vigyázz magadra jobban és boldog babavárást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!