10 hetes km vaygok. Előbb voltam pisilni. és awc papiron kicsit véres valami volt, hivjam a dokimat?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 10:57
1/12 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen. Be fog rendelni majd magához. Addig is feküdj, és csak pisilni kelj fel. Ha dolgozol, menj haza rögvest.
Amúgy ne aggódj, nekem is volt ilyen és egy terhesség alatt kialakult méhszájseb okozta. Tehát nem biztos hogy nagyon nagy a baj.
2/12 anonim válasza:
Én hívnám. Bár sokaknak van vérezgetés néha a terhesség elején, és mégsem lesz semmi baj, de biztos, ami biztos, inkább lásson doki!
3/12 anonim válasza:
én hívnám, vagy bemennék azonnal megnézetni, remélhetőleg nincs baj, de lehet kell gyógyszer
4/12 anonim válasza:
Ha piros valamit láttál akkor mindenképp hívd a dokit! Ha csak barna akkor nem kell feltétlenül, de ne cipelj és pihenj le! Drukkolok!
5/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy milyen színű! Hívd az orvost!
6/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Írd meg mi volt!
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,már hivom is.
2011. szept. 7. 11:02
8/12 A kérdező kommentje:
Ok irok!
2011. szept. 7. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!