Én reagálom túl hogy babával alszik?
Tegnap anyósommal volt a fiam.Már többször hozott neki kisebb nagyobb babákat.Ezzel semmi bajom,de tegnap majdnem rosszul lettem mikor átsétállt a fiammal akinek a kezébe egy baba volt.Fél falun végig jöttek gyalog,voltak fagyizóba,meg sokmindenkivel találkoztak,beszélgettek az utcán!A fiam kezébe meg ott csüngött a BABA.....erre mondom miért nem autót vagy vmit adtál neki és azt mondta hogy hát ez akadt a kezébe:(Aztán este mikor haza jöttünk nem az Elmo plüssével akart aludni amit úgy szeret hanem a babáva:(meg most is azért sírt.
Én reagálom túl????Haggyam hogy nyilvánosan babával játszon??Vagyis sétálljon.
Köszönöm a választ
Az én fiam is imád babázni és utálja az autókat. Soha senki semmilyen formában nem fejezte ki rosszalását ezzel kapcsolatban és természetesen szerintem is teljesen normális. Férjem is végigbabázta a gyerekkorát, még a plüssállatait is ő varrta meg, ha kilyukadtak. Most 2 kisfiú apukája, mérnők, egy 130 kilós nagy mélyhangú maci és semmi jelét nem mutatja a homoszexualitásnak :)
Ne haragudj kedves kérdező, nem akarlak megbántani, de nem a gyerek nem normális, hanem te, ha ez a baba téma neked gond!
A 2.oldalon valaki nayon is jól leírta hogy nem az a baj hogy babázik vagy kislányoknak a babakocsiját tologatja,hanem az hogy anyós elhalmozza babákkal.Megszámltam 7db babánk van ami szerintem túlzás!!
Anyósommal nincs különösebb probléma(rosszat nem mondhatok rá)azért is reagálltam ilyen furán erre a dologra hogy azért ne a babát cipeljük mindenhova.
A "mássággal"hát nem tudom hogy mennyire genetika vagy olvastam olyanról is hoy "mindenkiben ott lappang"és kinek felerősödik kinél nem.Ha jól emlékszem a rákhoz hasonlítota az író hogy az is mindenkiben ot van csak vkinél kiújjul vkinek nem...de meg fogom keresni:)
Köszönöm aranyosak vagytok hogy ennyien mellette vagytok hogy nincs gond ezzel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!