Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Törökországban nyaralás 2...

Törökországban nyaralás 2 éves babával?

Figyelt kérdés

Mire figyeljek? Tapasztalatokat írnátok?

Egy ultra all inclusive saját medencével ellátott házba megyünk, mely egy szálloda része.

Elég aggódós anyuka vagyok.. :)

2011. szept. 6. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
NEkem nemrég jött haza ismerősöm 1,5 éves gyerekkel Egyiptomból, hasonló ellátású szállodából. Mivel nem volt, ki vigyázzon a gyerekre, nem élvezték a nyaralást. Ő sajnos az ételek mennyiségére is panaszkodott. Remélem, ti szerencsésebben lesztek!
2011. szept. 6. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem minden szállodában eltérő az ellátás. A szüleim most jöttek haza Törökországból, és olyan szállodában voltak, ami valószínű bababarát volt, mert tele volt kisbabásokkal, fél éves babával is voltak, és teljesen kisgyerekekre volt berendezkedve a szálloda. Makulátlanul tiszta volt és a személyzet is nagyon kedves volt a gyerekekkel. Az is all inclusive volt. A szomszédjukban is volt egy all inclusive szálloda, de annak közel sem volt olyan jó az ellátása.

Szerintem egy 2 éves gyerekkel már nem kell annyira aggódni. Ha még rácsos ágyba alszik, akkor figyelj arra hogy biztosítsanak gyerekágyat, ha van a háznak saját felszerelt konyhája, akkor az is előny, legalább tudsz neki külön főzni valamit, ha nem ízlik neki az éttermi kaja. Az én lányom is 2 éves, én ilyenekre szoktam figyelni. A medencét nem igazán szeretem ha kis gyerekkel megyünk, mert egyfolytában figyelni kell, nehogy beleessen. De ha el van kerítve vagy le lehet fedni akkor nincs gond.

2011. szept. 6. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!