Akik már voltak, hogy sikerült a nyaralás 2 év körüli gyerekkel/gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Az én kisfiam ősszel lesz kétéves,még csak készülünk nyaralni de jövőre tengerpartot szeretnénk,szerintetek lehet már vele vagy érdemes elindulni?2010. aug. 10. 14:31
1/14 anonim válasza:
Szerintem érdemes. :-) Mi a múlt hónapban voltunk Spanyolországban a férjemmel és a 20 hónaposunkkal. Repülővel mentünk, azt odafelé nem viselte túl jól (elég aktív gyerek), de visszafele már azzal sem volt gond. Nagyon élvezte a tengert, sokat homokozott, játszott. Igazából szerintem mindegy lett volna neki, hogy hol vagyunk, mert apára volt nagyon rákattanva. A férjem le se tudta vakarni. :-) Egy dolog volt csak macerás: őrületes mennyiségű ruhát kellett magunkkal vinni a gyerkőc miatt. Egy nap többször is át kellett öltöztetni mert vagy sáros lett a ruhája vagy vizes vagy leette magát vagy kifolyt a pisi a pelusból. Mosni ugye nem tudtunk és 2 hetet voltunk kint. A kultúrmóka is belefért, délután mikor aludt, akkor mentünk múzeumba, mivel az őt annyira nem kötötte le.
2/14 anonim válasza:
Szia!Mi egy hónapja voltunk Balcsin 1 hetet és Horvátoknál egy hetet,másfél éves a kislányunk,és nagyon jól viselte,szerintem érdemes elvinni őket.Mondjuk voltunk tavaly is,akkor sem volt gond vele.Homokozott,pancsizott,meg egy csomó mindent csinált a hajókázást is szerette,vittünk neki utazóágyat és napernyőt,a strandon ebéd után elaludt 1-2 órát.
3/14 anonim válasza:
22 hósommal sehol nem voltunk még, megunván az itthonlétet, besokalltam, megyünk jövő héten Olaszországba kocsival. Nem tudom, kitör e belőle a 3.világègès:), de akkor is utazunk! Tenger, homok, nap, két szülő...mi lehet itt a gond?? Mindenkinek jó nyarat!
4/14 anonim válasza:
Hogyne! Nagylányom 6 hetes volt, mikor Gunarason voltunk, voltunk vele tavaly nyáron is, és most is-már az 5 hós kislányommal együtt.
Semmi gond nem volt, igaz mindkettővel járunk már 4 hetes kora óta vidékre hétvégézni.
5/14 anonim válasza:
Mi mindkét gyerek féléves korában már voltunk nyaralni, a kicsivel 2 hónaposan mentünk először hosszú hétvégére.
A nagy másfél volt, amikor tengerhez mentünk (félévesen az Alpokban túráztunk vele), a kicsi jövő hónapban lesz annyi, remélem augusztusban még sikerül elemenni tengerhez, ha csak egy hétre is.
Ő már tavaly is volt velünk a tengernél iagz akkotr még csak 5,5 hós volt, úgyhogy inkább az árnyékban pihizett.
6/14 anonim válasza:
Most jöttünk haza a Balcsiról, annyiban volt rossz,hogy alig akart enni, és teljesen felborult a napirendünk is,mert addig egyszer aludt ebéd után, ott meg elaludt délelőtt a babakocsiban így délután is még aludt egyszer,és sokáig fennt volt este. Viszont nagyon élvezte a nyaralást és ahogy hazaértünk 1 nap alatt visszarázódott minden a régi kerékvágásba, ja és annyit eszik mint aki nem evett egy hete.:-)
7/14 anonim válasza:
Mi pénteken megyunk Mallorcára nyaralni, 2 éves lesz a kislányunk, hát én is tartok tole egy kicsit, de már alig várom, hogy egy kicsit kiszakadjunk az itthoni monotonitásból, ha gondolod írok majd utána,hogy milyen volt. Szerintem ha megtehetitek, érdemes elmenni.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aki még nem volt,annak jó nyaralást! Utolsónak: mindenképp várom a beszámolót:)
2010. aug. 11. 14:15
9/14 anonim válasza:
15:03-mas vagyok, én is megosztom veled, hogy bírtuk, ha másfél hét mulva még érdekes lesz számodra:)
10/14 A kérdező kommentje:
Hogyne lenne,köszi!!!
2010. aug. 12. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!