Nyaralás miközben lassanként szokunk a szobatisztaságra? Nálatok hogy volt?
A kisfiam most volt 2 éves, lassan szoktatom a szobatisztaságra. Idebent ha nincs rajta semmi, már megy a bilihez magától, ha van rajta kisnadrág és kérdezgetem, akkor általában nem megy be a pisi, de persze még van, hogy besikerül.
Jövő hónapban mennénk nyaralni, és azért az autóban még biztos adnék rá pelust. Autópályán megyünk, nem tudok csak úgy megállni, ha szólna, hogy pisilni kell. Meg persze aludni is szokott közben, olyankor is bepisil néha.
Nálatok hogy volt? Nem veti vissza, ha néha "biztonságból" ráadom a pelust?
Kakilni mikor sikerült a bilibe babátoknak? Csak mert az neki még nem megy, csak pelusba. Egyszer már szólt, hogy kell, de ráült, aztán fél perc múlva felállt, és aznap nem is kakilt.
Hosszú utakra mi is használtunk pelust. Szerintem vigyetek magatokkal pelust, mert a környezetváltozás is megkeverheti.
Pisi az sokkal előbb sikerült bilibe, mint a kaki. Ha kakilnia kellett, pisilt a bilibe, utána meg kért egy pelenkát és abba nyomta. :D
Szerintem addigra látni fogod, hogy mennyire biztos nála a szobatisztaság. 1 hónap ennyi idős korban hatalmas változásokat hozhat... Szóval majd a helyzet hozza. Az én lányom tavaly nyár végén volt 2 éves, június végén kezdtem bugyira szoktatni... rá 3 hétre már teljesen szobatiszta is volt... még alvás alatt is (mondjuk, azért kezdtem bugyira szoktatni, mert ő akkor alvás alatt sem éjjel, se nappal nem pisilt már be...).
A nagy fiam 1 héttekl a nyaralás előtt lett szobatiszta. na, én biztonság kedvéért felpakoltam egy csomó pelussal... repülővel mentünk... Azt hiszed, akár 1 is elfogyott? Hazahoztuk az összeset :) Pedig biztonság kedvéért rá akartam adni, de tiltakozott ellene... Mondjuk, ügyes volt, akármeddig is kellett tartogatni, ő tartotta :D
Köszönöm a válaszokat!
Majd akkor meglátjuk hogy alakul. Mondjuk ő éjjel nagyon sokat iszik, emiatt cserélnem is kell még a pelusát. Nem tudom erről hogy fog leszokni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!