Tippek, trükkök szobatisztaságra neveléshez?
:) Én nem válaszolok mert valamit biztos nagyon elronthattam.
Nyár végére 3 hétig szobatiszta volt, pisi, kaki wc-be ment. Mára 100% pelenkás. Ha véletlenül nincs rajta pelus 10 percig, tuti bepisil vagy bekakil. Ha megkérem, hogy wc-be menjünk akkor szinte megörül, kiabál velem. :( Majd nyáron újra megpróbálom. Pedig februárban már 3 éves lesz. Ez van. És közben mindjárt születik a kistesó.
Kedves 1.! És akkor hogy megy oviba a gyereked, ha bőven 3 éves kora után próbálkozol újra?
Az én kisfiam 2,5 éves, és megfordult afejemben, h mi lesz, ha 3 éves korára sem lesz szobatiszta. Van bilink, de nem nagyon akart ráülni, így nem erőltettem. Nálunk már megszületett a tesó, így folyamatosan pelenkázom valamelyiket... Az a baj, hogy ha megkérdezem, h bekakált-e, akkor mindig azt mondja, hogy be, akkor is, ha nem. Ráadásul naponta 2x kakál általában. Én a kivárásra játszom, várok arra a pillanatra, amikor azt látom, hogy belevethetjük magunkat következetesen a bili projektbe De egyelőre nem jelzi a dolgot.
Tippként ajánlanék egy kis könyvet, vaterán írd be , h bilikönyv (így, egybeírva). Elég kis egyszerű, kevés lapos könyv, de talán segíthet. Lehet, h mi is megvesszük, alexandrában is lehet kapni.
1.vagyok.
Hogy megy oviba? Ez egy elég összetett kérdés nálunk. :)
Szerintem sehogy nem fog szobatisztaság ide vagy oda, mert errefelé be sem lehet kerülni oviba ha van kistesó akivel anyuka úgyis otthon van akkora a helyhiány. Emellett 3km-re van az ovi és buszjárat meg nincs, autónk csak egy van amivel a férjem jár dolgozni szóval hozni-vinni se tudnám. :O Igazából csak ennyi akadálya van a dolognak. :D
AZ egyik Vűlaszoló írta a Bilikönyvet.
Itt megtaláltam:
A 26. kép az első :)
(én lementem magamnak, nehogy eltűnjön a netről :))
Ezt az egyik nagyon kedves anyuka írta, akivel priviben leveleztem.
Nekem jan 29.-én tölti a hármat a fiam és nagy szünetekkel 1-1 alkalommal megy wc-re, egyébként pelusos.
Persze ez ovi szempontjából gond lehet, mert bölcsiben nem volt hely és Nekem vissza kéne menni dolgozni.
Egyébként tudja hogy wc-re kéne menni, de még nem tudja visszatartani.
Majd kialakul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!