Hogy alakult 3-4 év körüli gyermekkel és kúszó-mászó babával az első néhány heted?
Milyen a konyhád? oda nem fér el valami a földre? a mienk nagy, így ott is kialakítottam egy játszósarkot, végülis a nap felét ott töltjük, főzés, evés, mosogatás, stb.
Oda polifómot vettem, és az van a földön.
Nálunk nincs elbarikádozva semmi.
Találj ki valamit, nem lehetsz egész nap a szőnyegen.
ne tegyél rácsot az ajtóra, inkább a ruhaszárítót szüntesd meg, a konvektort meg nem kell elbarikádozni, az nem olyan meleg. Nekünk is az van.
Mit nem értesz ezen? Nekem két gyerekem van.
Mindig viszem magammal oda, ahol vagyok.
Így szem előtt van. a nagy meg persze jön utánunk.
Ha főzök, akkor a konyhában játszanak, azért mondtam, hogy ott IS van egy hely kialakítva nekik.
Azért kérdeztem, hogy nálatok milyen lehetőségek vannak.
Nem írtad, hogy 2 van, meg azt sem, hogy egymással mit művelnek, pedig engem ez érdekelne. A kérdésem: "hogy alakult az első pár hetetek, ...."
A konyha pici, az étkező a nappalival van egybe, kuckónak hely ott sincs, csak a szoba ahol letehetem amíg annyira pici hogy max kúszik.
Bocs, ha myersnek tűnök, nem célom, és megköszönök minden segítséget. Csak a kérdést többször is feltettem átfogalmazva, de valahogy nem akarja érteni senki, mire gondolok és nem jön válasz, én meg hülyének érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!