Anyukák 1.5-2 éves babával, hogyan oldjam meg hogy éjjel ha felkel magától visszaaludjon és ne úgy hogy hozzám bújik vagy a fülemet fogja, alvósállat és semmi anyahelyettesítő nem jött be, de így nem tudom külön tenni?
Teljes mértékben egyet értek azzal amit utolsó írt, én mindenben így tapasztalom,nem kellett semmit erőltetni, nem volt, napokig sír aztán jobb lesz, mert megérett és sírás nélkül csinálta. Ugyanez volt a cumival, júniusban sírt este, augusztusban egyszer kérdezte hova lett a cumi.
A másik meg, nem normális dolog, hogy éjjel felkel. MErt az ember úgy van programozva, hogy sötétben aludjon, megmondom őszintén én ezt a tanítsuk magától visszaaludni dolgot sem értem, mert ha nincs gondja az embernek, este lefekszik és reggel felkel, éjjel nincs hogy felébred és altatnia kell magát. Van, hogy a fiaim többször kelnek éjszaka, vizet kérnek-szól,viszem a vizet, és már alszik is tovább. Nem ébred fel igazán.
Lehet rosszat álmodik, megzavarja valami, és akkor szüksége van a biztonságra, rád. Ne rázd le. Pár hónap és átfogja aludni az éjszakát. Ha nem érzi magát biztonságban, szerintem sokáig fel fog kelni, mert félni fog elaludni. Rá kell áldozni az időt, ne féljen aludni és ne féljen az éjszakától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!