Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a lányommal,...

Mit csináljak a lányommal, megőrjít?

Figyelt kérdés

19hónapos,egész nap egyedül vagyunk,apa estig dolgozik. Semmit nem tudok mellette csinálni. Szalad a lakás,főzni lehetetlenség. Ha csak fél percre hagyom magára máris bajt csinál. Mindenhová felmászik,üti a tévét,és a számítógépet,nyúlkál a konnektorhoz,és még sorolhatnám. A kiságyból kimászik,így nem tudom hová rakni. Egyszer úgy átbukott rajta hogy beverte az orrát.

Egész nap csak utána rámolok,és már fáj a szám annyit mondom "nem szabad,fejezd be" stb! A cérna nagyon hamar elszakad,és már azt veszem észre hogy üvöltök. Nagyon elegem van,mert egyáltalán nem tart tőlem,mintha a falnak beszélnék. Ha már nem bírom ráverek a feneképre,1perc hiszti,aztán folytat mindent tovább.

2011. szept. 21. 12:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna a kérdést. Az én lányom is dettó ugyan ez.Ő 16 hónapos. Ugyan ezeket produkálja mint a Te lánykád.Tudja már mit nem szabad és mindíg incselkedik, csak azért is csinálja. Sajnos nálam is szakad a cérna néha. Ha én kiabálok vissza kiabál és int az ujjával,hogy na-na.Nem lehet őt sem egyedűl hagyni egy pillanatra sem. Ha nagyon nem bírom akkor elmegyünk bicózni azt nagyon szereti,vagy sétálunk kocsival. Nálunk nagy sláger az autó de abban is félek hogy letöri az irányjelzőt és egyebek.Már én is sokszor elkeseredek ,hogy milyen eleven. Ja és szökik is. Amúgy nagyon ügyes imádja a zenét,táncol.Már én is rájöttem ha mindig fegyelmezem az nem jó.Ha gondolod írhatsz privát hátha tudunk eszmét cserélni. Kitartást kívánok magunknak.Mindezek mellé egy nagyadag hiszti is társul,ha valamit nem engedek,a figyelmét hamar el tudom terelni.
2011. szept. 21. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!