Mit csináljak 2 és fél éves lányommal?
Figyelt kérdés
Esténként begyújtunk, hogy ne legyen éjjel hideg.Éjszakára harisnyát, bodyt és egy vékony hosszúujjút adok rá. A takarót mindig lerúgja.
Reggelente, mikor átöltöztetem, érzem , hogy jéghideg a combja. Már most húzzak még rá egy nadrágot is? Mi lesz decemberben.
2010. szept. 29. 15:13
2/10 anonim válasza:
Kètèvesem vastag hàlózsàkban alszik,sosem volt beteg.
3/10 anonim válasza:
Én is hálózsákban altatom már, alatta harisnya van. Igen, ha még hidegebb lesz, akkor a harisnyára húzok majd nadrágot is.
4/10 anonim válasza:
Decemberben lesz fűtés, most meg ugye még nincs. Szóval hálózsák.
5/10 A kérdező kommentje:
Abban nem tud aludni.
2010. szept. 29. 15:54
6/10 anonim válasza:
Az én kisfiam is mindig utálta a hálózsákot. Ha ráadtam, akkor visítva tépte le magáról. A takaróval dettó ugyanez a helyzet. Úgyhogy minden évben az aktuális méretében beszerzek néhány extra meleg pizsamát. Ősszel ahogy hűvösödik, csak egyet adok rá, plusz alá egy body (most már poló, mert 4 éves). Télen, amikor hidegebb van (télen éjszaka nálunk 19-20 °C a lakás), akkor dupla pizsamát adok rá, vagy legalábbis harisnyát és hosszú ujjú bodyt/polót a pizsi alá. Gondoltam már arra is, hogy varratok neki poláranyagból belebújós kezeslábast (pl. mackójelmez szerűen elkészítve) hálózsák helyett, hátha azt elfogadja, de egyelőre még mindig csak tervben van a dolog.
7/10 anonim válasza:
én ráadtam a 2éves fiamra a hálózsákot visított 2ÓRÁÁT!!!!! (én nem vettem ki belőle) és azóta szépen aluszkál benne:)
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
nálunk már most 23fok van a lakásban szal egy harisnya meg egy hosszú ujjú felső az ikrekre és kéész. 2évesek.
20/L éves anyuka
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A hálózsákot nem bírja, de az enyém lehúzza, mert már 2,és fél éves:)
Most harisnyát és egy vékony pizsama nadrágot húzok rá és egy zoknit. Most a combocskája sem hideg:)
2010. okt. 1. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!