Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a lányommal...

Mit csináljak a lányommal mert ma reggelre bekakilt az ágyába?

Figyelt kérdés
Ez már nem az első eset és azért már nagy lány, kilenc éves. A gyermekorvosunk látta és csak kivételes alkalomnak nevezte. Mit tegyek?
2010. okt. 13. 07:38
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Az én lányom 11 éves és 2 éjjel egymás után ki kellett menjen a Wc-re.Eddig soha.Valami járványos hasmars van.

Nem lehet h a tiédnek is hasmenése van?

2010. okt. 13. 07:42
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha nem tényleg vmi hasmars, akkor lehet, h lelki eredetű. Megszégyeníteni, megszidni semmiképp nem szabad, főleg mivel már elég nagylány, gondolom szégyenli magát így is eléggé. Mindenképp menj utána az okoknak... (ha lelki, akkor ajánlom a kineziológust) remélem semmi komoly!
2010. okt. 13. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy tényleg valami járvány van, mivel a 14 éves lányomat az iskolában érte és szegény belekakilt a nadrágjába. Nézd meg, hogy van-e láza?
2010. okt. 13. 08:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 éves vagyok, és a történetem visszanyúlik még általános iskolás koromra. Talán 3-4-ek lehettünk, mikor az egyik lány osztálytársam, aki mellesleg szép is volt... hát na izé szóval becsúszott neki az óra végén. Jajj, remélem nem olvassa véltelenül sem... Bocsi Dia, itt névtelenek maradunk :D

Szóval nem újkeletű dologról van szó. Kérdés az, hogy visszatartotta-e vagy próbálte-e vagy sem. Egyébként, hogy ne csak másokat szégyenítsek meg, én meg 9 éves koromig sokszor bepisiltem.. Nagy ügy!

Szerintem ne spilázd túl a dolgot, csak akkor ha rendszeres.

Üdv: Juliee, egy 14 hónapos kislány anyukája

2010. okt. 13. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Darabos volt a kakija,vagy híg? Ha híg akkor hasmenés, ha darabos, akkor más oka van, amit ki kell vizsgálni! De az nagyon fontos, hogy soha ne szidd és ne szégyenítsd meg!!!!
2010. okt. 14. 07:26
 6/8 A kérdező kommentje:
darabos volt a kakija
2010. okt. 14. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
24%

Szia!

Semmit nem kell csinálni!

Na, bumm oda sikeredett!

A kisfiam 4 éves volt, amikor bugyi nélkül aludt és bekaksizott az ágyba, ez volt egy alkalommal és soha többet!

2010. okt. 18. 09:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Fúj! :O
2021. dec. 11. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!