Mit csinálnátok ha lebutáznák a gyermekedet?
Én nem mondanék ilyet egy idegen gyerekre főleg ha nem sírna a lányom és nem lennék biztos benne, hogy direkt volt. Azt viszont hozzáteszem, hogy borzasztó sok agresszív gyerekkel találkozunk mostanában és ha mondjuk ez a lökdösődés többször is előfordulna és eldurvulna, akkor sem a gyereket butáznám hanem elbeszélgetnék az anyjával.
Egyébként meg sokan túlspirázzák ezt a gyerek dolgot, amíg nem veszélyeztetik komolyan egymás testi épségét addig minek a hülye szülőknek beleszólni?
S ezt intelligens emberek módjára miért nem beszéled meg anyukával? elvégre ezt hirdeted? miért nem mutatsz példát a gyerekednek? Miért hagytad szó nélkül?
Ugyan már!
ha a gyerekem fellökne egy másk gyereket és az anyja azt mondaná, akkor semmit, hisz jogos csak a szóhasználata nem megfelelő. elmagyaráznám a fiamnak, hogy miért mondta és nem buta de buta dolgot tett.
már az én gyerekemet is lökte fel játszótéren egy nagyobb fiú mert nem adta oda a fiam a lapátját (éppen játszott vele). anyuka a padon ült és dumcsizott, marha jó, hát én is legszívesebben beszóltam volna nekik, persze nem tettem, csak magamban hőbörögtem
Tegnap a férjem először jött velünk az oviba és pont látta ahogy egy nagyobb, köztudottan rossz gyerek fellökte a kisebbik( 1,5 éves) fiunkat. A férjem megfogta a gyerek karját (remélem nem túl erősen) és azt mondta neki, hogy "ne félj, ha nagyobb lesz, majd ő ver laposra téged". Szerencsére más nem volt tanúja az esetnek. Valahol egyetértettem a férjemmel, mert tényleg direkt lökte fel a kicsit, de ha ezt hallotta volna az anyukája, vagy az ovónéni lehet nem örültek volna.
Amúgy a buta szót én is használom Pl Kérdezi a gyerek, hogy miért dobja el a kisfiú a szemetet? Mert buta. És ezt akkor is mondom, ha az anyuka esetleg meg is hallhatja.
Persze tudom a te eseted más, de én se csinálnék ügyet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!