Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tanithatnam otthon a 3...

Softness kérdése:

Hogyan tanithatnam otthon a 3 eves lanyomat angulra?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 12:50
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
ugy latam paran azt irtatok beszeljek vele angolul, en is azt erzem az lenne a leg celrevezetobb. De ez nagyon kemeny... ugyanis csak par szot tud angolul, hogyan csinaljam?
2011. szept. 6. 13:16
 12/30 anonim ***** válasza:
66%

Mi az hogy hogyan csináljad? Mikor kisbaba volt egy szót sem tudott magyraul még is magyraul beszéltél hozzá.

Nekem a párom sokat beszél németül (ö német) az unokaöcséimmel és hiába nem értik akkor is beszélgetnek, és egy idö után utánozza.

2011. szept. 6. 13:20
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne beszélj vele angolul! Nem az anyanyelved, hibás nyelvtant, keresett kifejezéseket tanulnak, és akármilyen jól beszéled, a kiejtésed semmiképp nem lehet tökéletes. (Hacsak nem ott nőttél fel.)

Ha közösségbe kerül, pár hét alatt ráragad, hidd el. Az ekkora gyerekek még elképesztően gyorsan tanulnak nyelvet. Az apja meg foglalkozzon vele többet.

2011. szept. 6. 13:25
 14/30 anonim ***** válasza:
47%
13:25: egy ekkora gyereknek egyébként is rossz a nyelvtana, szóval nem értem miért gond, ha a szülőnek nem az anyanyelve.
2011. szept. 6. 13:29
 15/30 A kérdező kommentje:
itt senkinek sem az angol az anyanyelve, itt gorog az anyanelv, de mivel ez orszag a turizmusra epul ezert angol a hivatalos nyelv, szoval azt itt mindenki beszeli, de mindenki maskepp.
2011. szept. 6. 13:30
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz, hogy rossz a nyelvtana egy ennyi idős gyereknek, viszont nem mindegy, hogy a környezetében mit hall. Tudod, nem gügyögünk, nem selypítünk, nem ejtsük direkt rosszul a szavakat, hanem szépen, tisztán beszélünk, és a gyerek ezt előbb-utóbb elsajátítja.

Kérdező! Ha Görögországban éltek, akkor pláne nem kell angolra tanítanod, szerintem a többi hároméves sem beszéli még. Majd megtanítják, ha eljön az ideje.

2011. szept. 6. 13:35
 17/30 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, most látom, nem Görögország. Mindegy, a lényeg ugyanaz.
2011. szept. 6. 13:36
 18/30 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat,en azert megprobalom,mert szeretnem ha az apukajat is ertene nem csak engem.
2011. szept. 6. 13:40
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
nem értem, hogy az apja, miért nem görögül beszél vele a születése óta???
2011. szept. 6. 13:53
 20/30 A kérdező kommentje:
azert mert nem gorog, es hungaryban eltunk 1 evvel ezelottig es mi angolul beszelunk egymast kozt mert nem beszelem (meg) az o nyelvet
2011. szept. 6. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!