Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekibe milyen idős kortól...

Mekibe milyen idős kortól viszed gyermeked?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 22:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a válaszokat.2 gyerekes bp.-i anyuka vagyok.A nagyobbik-ma már 19 éves fiam-Fantát és CSAK Csirke falatot volt hajlandó enni...3 éves volt,amikor először oda vetett minket a sors...a kicsi most 3 éves,nagyon ritkán eszik Mekiben(holott mint tősgyökeres pestiek itt élünk,a sok Meki világában).Őszinte leszek:tojok rá,hogy ki,mit mond.Én néha naggggon megkívánom.
2011. júl. 26. 02:09
 32/41 anonim ***** válasza:
Én már adtam a kicsinek, aki most 2,5 éves csirkenugettet. Egyébként a mekis krumpli nem "csak" bábolnai (ez biztos??) krumpliból van, fenn van a neten a receptje, sőt, ha itt a gyk-n rákerestek, kidob egy csomó kérdést, amiben le van írva. Ami tuti bábolnai krumpliból van, az a chio chips.
2011. júl. 26. 09:26
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Másfél évesen volt először, háromhavonta beülünk, mert nagyon szeretjük, és őszintén szólva, nem izgat, hogy miből rakják össze a menüt, mert nem rendszeresen azt esszük, és ha finom, és jól esik, akkor miért is ne? Nyilván nem azon nő fel a gyerekem... azért elég elszomorító, hogy micsoda kampány folyik itt...
2011. júl. 26. 12:21
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Másfél évesen volt elöszőr,tölünk gyalog kb. 5 percnyire van a Meki. Kb.2-3 havonta megyünk.

Terhesen volt egy időszakom,amikor meg voltam veszve a Mekis kajáért és most lehet nekem támadni,h nem csak biokaján éltem az alatt.

2011. júl. 26. 12:27
 35/41 anonim ***** válasza:
19%
Soha nem voltunk és nem is leszünk.2,5 éves múlt.
2011. júl. 26. 12:43
 36/41 anonim ***** válasza:
Nekünk a közelben nincs. A lányok nem sokat esznek belőle, ők 8 és 11 évesek. A kisfiam 2 és fél éves, ő is csak csipeget belőle. De nálunk az a szokás, hogy ha valami film megy a moziban, ami érdekli őket, és azért elutazunk a legközelebbi moziig, akkor mozi után kapnak egy Happy Meal menüt. Egy keveset megesznek belőle, de a teljes adagot soha nem ették még meg. Kb. havonta, 2 havonta megyünk, de volt, hogy fél évig vagy egy évig sem mentünk. Nem károsabb, mint sok más egyéb puding, joghurt, ízfokozóval teli készétel, bármi.
2011. júl. 26. 12:55
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
Mi a francért kell lepontozni aki azt a választ adta hogy nem sűrűn jár a mekibe, vagy mekiellenes? Nyílván egy elhízott család egyik női képviselője lehet, aki mekis kaját zabál minden nap.
2011. júl. 26. 20:21
 38/41 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit, a vitázókat sem.

Köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 26. 20:31
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Megint megy az amerikazas de nayon kivancsi lennek,hogy voltatok -e mar Amerikaba. Szerintem nem.

Na mar most en Kanadaba elek es kerlek a Mekibe nem csak az alja nep jar hanem mindenki. En lattam onnan mar csorit es oltonyost is kijonni. Itt ez a nemzeti kaja, mindenki szivesen fogyasztja, tarsadalmi retegtol fuggetlenul.

Valaszolva a kerdesre: 2 eves mult a fiam. 2-szer voltunk Wendysbe (olyan mint a Mc ) mert ez van kozelebb. Eloszor meg pici volt akkor nem evett semmit, masodjara egy kis sultkrumplit. Nem tervezek surun odamenni. Egezsegtelen barki barmit mond. En nem vagyok lusta fozni es ha mindig van nalam kaja a gyereknek ha megehezik. Ezzel nem azt mondom,hogy sose fogunk odamenni de evente 2-3 alkalomnal nem tobbszor.Majd ha nagyobb lesz es szeretne neha ott enni akkor megyunk, de amig kicsi es nem koveteli nem is akarom kozelebbrol megismertetni vele.

2011. júl. 27. 07:45
 40/41 anonim ***** válasza:
Ez nevetséges, azért lettem lepontozva, mert nem járunk ilyen helyekre?!
2011. júl. 28. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!