Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekibe milyen idős kortól...

Mekibe milyen idős kortól viszed gyermeked?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 22:52
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
67%
Nem járunk mekibe még vele. 2,5 éves. De már 3x előfordult ebben a nagy melegben, hogy vettünk ott csokiöntetes fagyit, és ott ettük meg. :)
2011. júl. 18. 22:57
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

Mi már kétszer is elvittük, egyszer kb. 3 éves lehetett, éhes volt és valamiért az tűnt a legközelebbi megoldásnak (ekkor evett egy krumplit), aztán pedig most két hete (immár 6 évesen), mert ott van légkondi. :)

Tök jó volt látni, hogy míg a gyerekek többsége kívülről fújja a menüket, ő nem is értette, miért kap ajándékot a kajához. Nyilván ódivatú vagyok, de szerintem akkor vidd, ha nagyon muszáj.

2011. júl. 18. 23:02
 3/41 anonim ***** válasza:
64%
3 és 5 évesek, nem voltak még, és amíg rajtam múlik, nem is igen megyünk.
2011. júl. 18. 23:03
 4/41 anonim ***** válasza:
44%

5 éves volt, bementünk, mert kérte, megrendeltem a hamburgert, sült krumplit, üditőt... A fiam ránézett és azt mondta ez szörnyű, nem hajlandó a szájába venni.

Végül a mekis pohárból ivott szívószállal vizet. Kicsit sem volt ciki, kiborítani az üditőt és palackból ásványvizet tölteni bele.

És este is azt mondta, anya ez a McDonalds nem egy jó hely, mint a reklámban.

Úgyhogy eddig sem vittem, de én is megundorodtam egy életre a mekis kajáktól, ahogy rájuk nézett. Pedig régen mennyit ettem ott.

2011. júl. 18. 23:03
 5/41 anonim ***** válasza:
54%
Nem visszük.
2011. júl. 19. 06:23
 6/41 anonim ***** válasza:
70%
2 évesen ültünk be először de ő csak velünk volt,persze kapott kis krumplit a hambi nem kelett neki.most valamelyik nap beültünk mert játszóházba voltunk és éhes volt sajnos kaját nem vittünk én is éhes voltam,igy beültünk,mindent megevett egy falatig,pedig nagyon rossz evő.hát nem lesz rendszer belőle,de én be fogom vinni ha úgy adódik.Én annyira nem látom feketén a dolgot.ha 4,5 havonta eszik egy kis sültkrumlit meg hozzá kis hambit attól még nem lesz se kövér,se beteg,se függő.
2011. júl. 19. 07:01
 7/41 anonim ***** válasza:

asszem akkor voltunk először mikor a lányom 4 éves volt

tölcséres fagyit vettünk a kisfiam akkor volt 1 éves de ö nem kapott semmit :-)

kb eddig olyan 10x voltunk ált gyerek menüt kapnak

most 9 éves a nagylány

anyukám dolgozik a mekiben így az utóbbi 2 évben szinte mindig van otthon valami onnan :sült krumpli vagy sali, öntetek ezeket szívesen adom nekik a többit nem

anyum mondta van olyan család akik ott vacsoráznak minden este olyan 7 körül jönnek és ott esznek a két szülő és a kb 4-6 évesek is (2 gyerek van)

hát nem szeretnék a helyükben lenni

2011. júl. 19. 07:40
 8/41 anonim ***** válasza:
63%
16 hós a lányom és már voltunk mekiben vele, ő sült krumplit és csirke falatokat és kubut kap. Szerintem ettől semmi baja nem lesz, itthon is csinálok neki ugyan ilyet!
2011. júl. 19. 08:27
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Az neéynm 2,5 éves lesz 2 hónap múlva, már volt, simán megevett egy sajtburgert, de ebből nem lesz rendszer.ű

a nagygal is mx 2-3 havonta mentünk.Amúg BK sokkal jobb

2011. júl. 19. 08:29
 10/41 anonim ***** válasza:
3 éves volt májusban, nem volt még, de nem azért, mert olyan nagyon ellenezném, hanem mert nincs a környékünkön. De azért, mert néhanapján megeszik ott egy hambit vagy sültkrumplit, semmi baja nem lesz, abszolút ellene vagyok annak, hogy olyan nagyon tiltsuk a gyerektől az ilyeneket és az édességet is. Persze az már gáz, amit az egyik válaszoló írt, hogy a család minden nap ott vacsorázik.
2011. júl. 19. 11:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!