Mekibe milyen idős kortól viszed gyermeked?
Mi már kétszer is elvittük, egyszer kb. 3 éves lehetett, éhes volt és valamiért az tűnt a legközelebbi megoldásnak (ekkor evett egy krumplit), aztán pedig most két hete (immár 6 évesen), mert ott van légkondi. :)
Tök jó volt látni, hogy míg a gyerekek többsége kívülről fújja a menüket, ő nem is értette, miért kap ajándékot a kajához. Nyilván ódivatú vagyok, de szerintem akkor vidd, ha nagyon muszáj.
5 éves volt, bementünk, mert kérte, megrendeltem a hamburgert, sült krumplit, üditőt... A fiam ránézett és azt mondta ez szörnyű, nem hajlandó a szájába venni.
Végül a mekis pohárból ivott szívószállal vizet. Kicsit sem volt ciki, kiborítani az üditőt és palackból ásványvizet tölteni bele.
És este is azt mondta, anya ez a McDonalds nem egy jó hely, mint a reklámban.
Úgyhogy eddig sem vittem, de én is megundorodtam egy életre a mekis kajáktól, ahogy rájuk nézett. Pedig régen mennyit ettem ott.
asszem akkor voltunk először mikor a lányom 4 éves volt
tölcséres fagyit vettünk a kisfiam akkor volt 1 éves de ö nem kapott semmit :-)
kb eddig olyan 10x voltunk ált gyerek menüt kapnak
most 9 éves a nagylány
anyukám dolgozik a mekiben így az utóbbi 2 évben szinte mindig van otthon valami onnan :sült krumpli vagy sali, öntetek ezeket szívesen adom nekik a többit nem
anyum mondta van olyan család akik ott vacsoráznak minden este olyan 7 körül jönnek és ott esznek a két szülő és a kb 4-6 évesek is (2 gyerek van)
hát nem szeretnék a helyükben lenni
Az neéynm 2,5 éves lesz 2 hónap múlva, már volt, simán megevett egy sajtburgert, de ebből nem lesz rendszer.ű
a nagygal is mx 2-3 havonta mentünk.Amúg BK sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!