Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan reagál 2,5-3éves...

Hogyan reagál 2,5-3éves gyermeked ha valami nem sikerül neki?

Figyelt kérdés

Pl.ha összerakós játékot nem tud egyből beilleszteni,vagy nem tudja egyből levenni a ruháját stb.

Türelmes,próbálkozik (ha igen,meddig?),kéri a segítségedet,vagy odacsapja az egészet,mérges lesz stb.

2011. nov. 1. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Dühöngőrohamot kap. :o)

Addig dühöng, míg végül vagy magától segítséget kér, vagy én megyek oda, mert nem bírom hallgatni. :o)

De sajnos még a 4 évesemmel is megesik.

Az ok egyszerű: én is rohamot kapok, ha valami nem sikerül. :o)

2011. nov. 1. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Ugyanaz, mint az 1. válaszoló.

De a fiam alapból sem egy nyugodt természet.

3 éves lesz januárban.

2011. nov. 1. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:
ó jaj,nem tudom:(ezt mondja és közben sajnálkozik,hogy nem megy neki.aztán próbálgatja,ha még mindig nem megy akkor anya segíts,nem megy.még eddig nem kapott düh rohamot ha valami nem sikerült neki.3 lesz januárba.
2011. nov. 1. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
2 év 4 hónapos kisfiú. Nyugodt természetű, viszont ha nem sikerül valami? Hát igeges lesz, már előre szoktam szólni neki játék közben, is hogy ne legyen dühös, ha elsőre nem sikerül.. de hát hiába. Akkor összerombolja a játékait és kész..
2011. nov. 1. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:

ket es fel eves

szamoltam, pontosan haromszor probalkozik mindig, negyedikre akad ki.

tobbnyire a segitsegem keri, de azert sir, nagyon ritka, amikor merges lesz, es duhong

ha nyugos (mint ma valamiert), csak vinnyog

2011. nov. 1. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:

attól függ mennyire nyűgös.

általában többszőr próbálja, ha nem megy először csak nyüszög, hogy nem tudooom, anya segíts, aztán hallom, hogy sikít és van, hogy oda is vágja.:)

ha mégis sikerül, viszont nagyon örül.

2011. nov. 1. 15:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 2. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!