Mekibe milyen idős kortól viszed gyermeked?
A nagy adag kisebbségi komplexus az előző, rendkívül ostoba reakciódból szűrődött le. Annyit írtam, hogy külföldön suttyó hely a Meki, a söpredék gyűlik oda. Erre idefröcsögtél valami minősíthetetlen alpáriságot, hogy én érezzem magam rosszul. Elég nyilvánvaló, hogy magadra vetted, most bebizonyítottad, hogy egy igazi címeres proli vagy:))
Szép napot, további jó mekizést:))
Hát igen, annyiban igazad van suttyó, hogy sokaknak a Meki a Gundel és a 200 forintos hamburger a karácsonyi vacsora, mert öröm, ha 10 forintos nyalókára telik és Elemérnek az is kirándulás, ha a sarki ABC-be elviszik.
Ja nem hogy is volt az Irigy Hónaljmirigy számában,
azt kaptam szülinapomra
hogy kivittek a betonos útra
Na igen, nem kell élőben, megzenésítettek már. Minden szava igaz ezekre az emberekre.
Egyébként én is így tudom, a Mekibe az alja suttyó nép jár. Úgyhogy megerősítem, amit valaki itt írt. Csak én nem akartam ezt mondani.
Hát az alpári reakció nem tudom külföldön milyen, de itt Magyarországon jobban hasonlít a te kommentjeidre. Melyik mondatomra mondanád, hogy alpári? Hm? Használtam rád, vagy bárki másra sértő szavakat? Használtam "csúnya" szavakat? Látod enélkül is rosszul érzed magad.
Azért írtam, hogy feleszmélj, de nem jött be, szelávi, ahogy a művelt német mondja.
Tudod egyetértenék, de ha otthon sütök hasábkrumplit, krumpliból, csinálok hamburgerhúst-húsból, fogok egy teljes kiörlésű lisztből sütött magvas zsemlét, teszek bele jó minőségű ketchapot, zöldségeket- ugyanott vagyok, ami az ételek elnevezését illeti. De a mekiben tuti nem krumplit kapsz, tuti nem lisztből sütött zsemlét, és nem paradicsomból készült ketchupot és a hamburger sem igen látott húst- ebben biztos vagyok, hiszen sem ízében, sem állagában, sem szagában nem is emlékeztet egy mekis kaja a valódira.
Ja és a kedvencem a kóla. Veszek egy kólát a boltban az legalább kóla, de az ismerősőm a Pepsinél vagy a Coca Colánál dolgozott- nem tudom melyiket adják a mekiben- ő mondta a mekis kóla csak por, semmi köze a valódi kólához. Vehetek ilyen port 20 forintért és adhatok hozzá vizet és ez a mekis kóla.
nya akkor mondom mi van a Mekiben (tudom mivel anno én is dolgoztam ott és most Anyum dolgozik ott)
a sült krumpli - igen is rendes eredeti krumpliból van és extraként Bábolnán gyártják ezt is mint a többit és magyar alapanyagokból
a hús - az is eredeti kb 85% szin marhahús
a kóla coca-cola az igaz, de nem por hanem szirup és helyben keverik hozzá a szódát
nem mondom h egészséges eledel viszont nem "műanyagkaja"
folyamatos ellenőrzések vannak minőségi és egyéb is
Utolsó - igen, ráadásul (nem is hinnéd :) ) az üveges kólát is porból vagy szirupból készítik :)))))
Nem ám leszedik a kólagyümölcsöt és kipréselik a levét, nemnem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!