Hogyan reagálnátok, ha a barátnőtök beleszólna a gyereknevelési szokásaitokba?
És józan ésszel belegondolva a barátnőnek lenne igaza.
Megsértődnétek? Jól kioktatnátok a barátnőt? Egyéb?
A te stílusod primitív, de nem is vártam tőled többet.
Én senkihez nem szóltam bántón. Remélem a sors visszaadja mindezt neked.
22.
A te stílusod sem épp anyához méltó.
Szégyen, hogy ezt tanulja tőled a gyereked.
Te is inkább elbujdoshatnál.
22es vagyok.
Az ilyeneket, mint te, ki kéne innen tiltani. Az, aki épp anyává készül válni, és ilyeneket hall tőled, akárki is legyél, bizony bántja. A gyerekemnél jobban aligha szeretek embert a földön, annyira különleges módon féltem és szeretem, mint nagyon kevés hozzám közelállót. De így csak ezt a 20 centis kis mocorgót, ez egészen biztos. Nem tudom, hogy ki vagy te, szerintem egy unatkozó provokátor, de ha erről van szó, akkor sem tudom, hogy hogyan engedhetsz meg magadnak ilyet. Én hülye meg a szívemre veszem... A sok hormon...
Kedves 22-es! Nyugi, nem a hormonok miatt van, én nem várok babát mégis kiakasztott ez a nő, nem tudom kinek hiszi magát. És még én kérjek tőle bocsánatot. Még jó hogy ő nem bántott senkit, neki ezek úgy látom fel se tűnnek. Köszönjük szépen kedves kérdező a jó kívánságokat, de a sors nem minket szokott megviccelni, hanem az olyanokat mint te!:D
20-as voltam
Nos, továbbra is azt kérem, hogy másoljátok ide azt, amikor bántón szóltam bárkihez is.
Olyanhoz, aki engem nem sértett meg. Ilyet nem találtok.
44.
Már meg ne haragudj de te kinek képzeled magad, válaszoló? Vedd már észre magad hogy te miket írsz rólam! Mások sértegetnek engem, ezek után nekem is jogom van hozzá! Te válogasd meg a szavaidat, amíg én nem beszélek így veled addig te se! Ezek után én is azt írom neked, hogy oktondi vagy, és ez nem sértés, hanem a szomorú igazság.
22.
Téged végképp nem értelek! Normálisan szóltam hozzád, hogy mit nem értesz az egészen, miért kell "jóóó, ég"-ezned? Ezután tőled ezt kaptam: Nem sok fogalmad van egy gyermek anyagcseréjéről, de hát üldögélj csak a platformodon :) Szép estét!
Elég gúnyos megjegyzés! Az ilyeneket, mint te, ki kéne innen tiltani. Nem tudom, hogy ki vagy te, szerintem egy unatkozó provokátor, de ha erről van szó, akkor sem tudom, hogy hogyan engedhetsz meg magadnak ilyet.
20-as és egyben 44-es
Igazán megérdemelném a bocsánatkérést, nagyon kiakasztottál, hiszen nem írtam oktondi stílusban, ha mégis, másold be ide. Nem tudom kinek hiszed magad. Még szép, hogy bocsánatot kéne kérned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!