Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan reagálnátok, ha a...

Hogyan reagálnátok, ha a barátnőtök beleszólna a gyereknevelési szokásaitokba?

Figyelt kérdés

És józan ésszel belegondolva a barátnőnek lenne igaza.

Megsértődnétek? Jól kioktatnátok a barátnőt? Egyéb?

2011. júl. 2. 14:23
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Köszönöm 24-es! :) 23-as vagyok. Ja, igen, azt nem tettem hozzá, hogy az enyém minden nap kap ebéd után egy nyalókát :)
2011. dec. 13. 17:06
 32/51 anonim ***** válasza:
0%

EGY ÁSKÁLÓDÓ ÁLSZENT Ő!!!

KÍVÁNCSI VAGYOK VISSZAJÖN-E IDE ÍGY, HOGY NÁLAM LEBUKOTT:)))))))))

2011. dec. 13. 17:09
 33/51 anonim ***** válasza:
66%

23as vagyok

Neeeee, nyalókát?! És nem érzed, ahogy tolod a romlásba a gyereket??? ;))))))))))

2011. dec. 13. 18:00
 34/51 anonim ***** válasza:
76%
ejnye,nyalóka,nem tudtad h az ördögtől való? :o)))
2011. dec. 13. 18:07
 35/51 A kérdező kommentje:

20. válaszoló

Másold be, hol írtam oktondi stílusban! Én nem sértegettem senkit, ellentétben veled.

A minimum, hogy bocsánatot kérsz tőlem! De ehhez nem lesz bátorságod, ebben biztosak lehetünk. Ennyit rólad! Szevasz!

2011. dec. 15. 16:25
 36/51 A kérdező kommentje:

22. válaszoló

Mit nem értesz? Talán ugyanannyi mennyiséget eszik mindenből egy gyerek, mint egy felnőtt? Nem egészen, jó, ha a negyedét megeszi, de még annyit se.

2011. dec. 15. 16:27
 37/51 A kérdező kommentje:

32. válaszadó

Ezt gondolom nem nekem írtad! Furcsállom, mit keres egy ilyen hsz a kérdésemben. Máskor figyelj oda, melyik kérdéshez írsz választ.

2011. dec. 15. 16:29
 38/51 A kérdező kommentje:

Mindenkinek!

Nem szóltam róla a barátnőmnek.

A gyereke szinte mindent megeszik, nem válogatós. Nem azért kap édességet, mert nem eszik meg mást.

Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm.

2011. dec. 15. 16:31
 39/51 anonim ***** válasza:
52%
20. vagyok! LOL :D A minimum hogy bocsánatot kérjek??:D Térden állva ne könyörögjek? Na ne röhögtesd már ki magad, miért ki vagy te? Az egész stílusod ilyen, szerinted csak neked lehet igazad és majd te megmondod a frankót mit szabad meg mit nem szabad a gyereknek enni adni. Nem azért nem kérek tőled elnézést mert nincs hozzá bátorságom hanem mert nincs miért. Egyébként vicces hogy pont az én hozzászólásomat szedted ki, írtak neked jóval különbeket is itt.
2011. dec. 15. 16:48
 40/51 anonim ***** válasza:
52%
22es vagyok :) Nem sok fogalmad van egy gyermek anyagcseréjéről, de hát üldögélj csak a platformodon :) Szép estét!
2011. dec. 15. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!