Ajánlanátok nekem gyereknevelési könyveket?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 23:30
1/7 anonim válasza:
Suttogó titkai -Tracy Hogg
Nekem nagyon tetszett, sok jó tanács, ötlet segít a hétköznapokra
2/7 anonim válasza:
Ranschburg Jenő - Szülők könyve
Legendás magyar gyermekpszichológus, nagyon jó könyv.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Ranschburgot már olvastam, nekem kicsit maradi de azért van benne használható dolog.
a suttogót is olvastam még mikor kicsi volt, az altatás, napirend dolgot használtuk is, de most kifejezetten nevelési könyvet szeretnék, már nagyobb a babám, 19 hónapos, hisztis, és sokszor nem fogad szót
2011. júl. 10. 13:30
5/7 anonim válasza:
A suttogó kettő azt hiszem a hisztire van kihegyezve. Nagy babákra, kis gyerekekre.
6/7 anonim válasza:
Suttogó II mindenképpen! De ellenpéldának fel tudom hozni dr. spock könyvét....komolyan mondom!!! én ilyet még életemben nem olvastam, mint tőle. Mindenképpen Suttogó II! Le is tudod tölteni, ingyenesen, akkor nem kell megvenned, mert elég drága és még egy nagy pozitívum a gépen lévő könyveknek: este is tudod olvasni, ha veled alszik a gyerkőcöd, nem kell villany :-))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!