Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok nekem gyereknevelé...

Ajánlanátok nekem gyereknevelési könyveket?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Suttogó titkai -Tracy Hogg

Nekem nagyon tetszett, sok jó tanács, ötlet segít a hétköznapokra

2011. júl. 10. 00:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Ranschburg Jenő - Szülők könyve

Legendás magyar gyermekpszichológus, nagyon jó könyv.

2011. júl. 10. 08:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Dr Ross Campbell könyvei nagyon jók

[link]

2011. júl. 10. 12:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Ranschburgot már olvastam, nekem kicsit maradi de azért van benne használható dolog.

a suttogót is olvastam még mikor kicsi volt, az altatás, napirend dolgot használtuk is, de most kifejezetten nevelési könyvet szeretnék, már nagyobb a babám, 19 hónapos, hisztis, és sokszor nem fogad szót

2011. júl. 10. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:
A suttogó kettő azt hiszem a hisztire van kihegyezve. Nagy babákra, kis gyerekekre.
2011. júl. 10. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Suttogó II mindenképpen! De ellenpéldának fel tudom hozni dr. spock könyvét....komolyan mondom!!! én ilyet még életemben nem olvastam, mint tőle. Mindenképpen Suttogó II! Le is tudod tölteni, ingyenesen, akkor nem kell megvenned, mert elég drága és még egy nagy pozitívum a gépen lévő könyveknek: este is tudod olvasni, ha veled alszik a gyerkőcöd, nem kell villany :-))))))
2011. júl. 10. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Szuperdada
2011. júl. 12. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!