Szerintetek van alapja az aggodalmaimnak?
Figyelt kérdés
Szeptembertől lesz ovis a fiam, 2,5 éves. Alváshoz még cumizik, s úgy alszik el, ha én is mellette vagyok. A szobatisztaság okés, kivéve a kaki. Ahhoz még mindig kéri a pelust, hiába állok fejen, akkor se akar se a wc-be, se a bilibe. Ételbe nagyon válogatós, sajnos nem nagy evő. Tud pohárból inni, ha nem itthon vagyunk, nincs probléma, de itthon cumisüveg. Ismerősök szerint szépen beszél, de van amit csak én értek meg. Tényleg sok a "babás" szokásokból? Amúgy nagyon okos, hamar tanul, gyerekekkel jól elvan. Nem vagyunk kicsit elmaradva?2011. jún. 28. 15:14
21/22 anonim válasza:
Na az ilyen élmények miatt érdemes gyereket szülni :) Gratulálok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!