Lehet alapja? Megpróbáljam?
szerintem ez ilyenkor már nem így van
ezt inkább akkor szokták javasolni, amikor egy anyatejes baba nem alszik, és többször kér enni éjjel, mert az anyatej nagyon hamar felszívódik, és nem telíti el úgy mint a tápszer. és ha már anyuka nem bírja az éjszakai etetéseket, akkor szokták mondani hogy próbálja meg az utolsó etetésnél a tápszert
de szerintem a ti esetetekben ez nem fog használni
Mit eszik este lefekvés előtt?
Az én fiam 8 körül vacsorázik(tészta, krumpli, kenyér, virsli stb..) és lefekvéskor még iszik egy üveg tejet.
első
hát fogalmam sincs megmondom őszintén :(
esetleg annyi hogy próbáld meg minél későbbre tolni a vacsi idejét, és hogy minél többet egyen, igyon kakaót
de lehet azért kéri éjjel, mert már megszokta, mert minden kisgyerek felébred még éjjel, az enyém is, de ő nem enni kér, hanem ki kell venni a kiságyból, és magam mellé fektetni
szóval lehet a tied megszokta hogy ha felébred kap kakaót
Szerintem az a probléma, hogy nem vacsorázik rendesen, éhes emiatt, szóval a vacsora problémát kéne megoldani.Ha közösen készítenétek a vacsorát? Szép, vicces étel lenne, pl. tükörtojásból vicces fejek egy kis zöldséggel, akkor se enne rendesen? Persze ez se egyik napról a másikra változna meg. A másik meg az, hogy válogatós. Ezen is változtatni kéne, hisz ő irányítja a saját étkezéseit, nem pedig te.
Be kéne őt vonni a főzésbe, 2 féle étlt felkínálni neki, majd megdicsérni, ha csak egy picit is evett belőle, majd egyre többre sarkallni. Lehetne esetleg pirospontokkal is jutalmazni,ha szépen eszik, majd pl. 5 pirospontot be le váltani valami kis apróságra. A cél az lenne, hogy ne legyen olyan válogatós és a rendesen vacsorázzon.
Az én kisfiam is kakaó mániás. 5-6 óra között vacsorázik. Ez 1 virsli, 1 tükörtojás, 1 fél bundáskenyér, vagy szalámis kenyér, stb. Lefekvés előtt megissza a kakaóját. De ha este fel is kel, akkor is max. teát kap és alszik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!