Ez valami rossz vicc?
Ma találkoztam több kisgyerekkel és elborzadtam a neveken? Miért csinálják ezt a szülők?Feltűnési viszketegség?
Pl. ez volt a gyerekek neve: Ketrin, Zsüliett, Richardo, Nadin (nem cigány gyerekek voltak).
Titeket ez nem háborít fel? Mert én komolyan nem értem egyes szülők miért csinálnak viccet a névadásból?
Rippel ma este mondta hogy azért lett Herkules a kisfiu, mert annyi gázon átmentek, hogy igazi kis erös hös a kisfiu hogy ennyi betegség után egészségesen jött a világra
amugy nekem sem tetszik a Krisztofer név, de hát az ö gyerekük.
Az én fiam Levente de nagyon szerettem volna ha Bulcsú lesz. sajnos nem illet a vezetésknévhez.
de a többin én is jot röhögtem
egy isemrösöm Kis Virág, neki a barátnöje meg Nyári Napsugár..
Bulcsú az gyönyörű név.
Rippel gyerkőc akkor lesz igazi Herkules, ha megbirkózik saját nem kevés nevének viselésével.
Lány vagy fiú, mármint az Őzike?
Nem mintha fontos lenne abból a szempontból, hogy baromira kicsesztek a gyerekkel, főleg mikor felnőtt lesz, milyen vicces már Őzikézni valakit.
Karina, Dorka nekem teljesen rendben van. Őzikével kapcs: tudjátok van az a vicc, hog olyan a lábad mint az őzikéé, nem olyan kecses, hanem olyan szőrös.
És ha felnő, a gyerekek úgy fogják hívni: Őzike néni? (Öreg néne őzikéje..) Mondjuk a Dzsásztin bácsi se rosszabb. Érdekes dolgok ezek.
Nekem erről a "cifra" nevekről csak az jut eszembe, mikor a büszke nagymama újságolta, hogy milyen szép az unokája, és mikor megkérdeztem, hogy hívják, nem tudta megmondani, mert nem bírja megjegyezni, és a papír, amire le van írva, otthon van a pénztárcájában :(
Név választáskor rögtön ez jutott eszembe, hogy nem szeretném, ha a büszke mamák papírról olvasnák a kicsi nevét, vagy kicsi unokámnak szólítaná, mert nem tudja kimondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!