Ez valami rossz vicc?
Ma találkoztam több kisgyerekkel és elborzadtam a neveken? Miért csinálják ezt a szülők?Feltűnési viszketegség?
Pl. ez volt a gyerekek neve: Ketrin, Zsüliett, Richardo, Nadin (nem cigány gyerekek voltak).
Titeket ez nem háborít fel? Mert én komolyan nem értem egyes szülők miért csinálnak viccet a névadásból?
Kötöny????
Én Szárát (Sarah) hallottam egyszer nyaralás alatt,csak pislogtam,hogy jól hallom-e,figyeltem milyen nyelven beszélnek,hátha külföldiek,de nem.
Szavanna?
"óvatosan, Bátor!"
ezen nekem is röhögnöm kell:))))
Rippeléket már kitárgyaltuk az elő oldalon. :)
Kötöny, az elég durva...
récsölös vok, én a rippel gyerekben azt nem értem (túl azon, hogy milyen megváltozott tudatállapotban találták ki ezt a nevet), hogy tudtommal csak 2 keresztnevet lehet adni
egyszer a kórházban velünk gyógyult egy kevinke, akinek a bátyját dzsínónak hívták
Oviban dolgoztam és az egyik kisgyerek egészségügyi könyvére így volt írva a gyerek neve: "X Récső"
Később kiderült, Amcsiból visszatelepült cigányok, és az egészségügyi könyve a doki írta így a nevet, mert nem értette rendesen. (Szerencsétlen gyereknek semmi hivatalos papírja nem volt, de "szép" neve az igen..)
Én még mindig nem értem, kinek mi köze ehhez?
De kár,hogy én ennyire nem unatkozom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!