Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez valami rossz vicc?

Ez valami rossz vicc?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam több kisgyerekkel és elborzadtam a neveken? Miért csinálják ezt a szülők?Feltűnési viszketegség?

Pl. ez volt a gyerekek neve: Ketrin, Zsüliett, Richardo, Nadin (nem cigány gyerekek voltak).

Titeket ez nem háborít fel? Mert én komolyan nem értem egyes szülők miért csinálnak viccet a névadásból?

2011. jún. 23. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem háborít fel, ez egy szellemi színvonal, ilyen van, sajnos ezzel egytt kell élnünk. Azt hiszik, hogy ha úgy hívják a gyereket, mint az aktuális szappanopera sztárját, akkor neki is olyan szappanoperás élete lesz. Vagy hogy ha a név különleges, akkor a gyerek is különlegeseb lesz. (Persze ezek a nevek inkább különösek, mint különlegesek...) Közben meg egy életen át, ha bemutatkozik, mindig meg kell majd ismételnie a nevét, meg magyarázni, hogy mi vezérelte a szüleit a névadásban, meg hogy hogy kell leírni.

Olyan sok nyakatekert szempontot követnek az emberek a névadásban, csak arról nem beszél senki, hogy a névnek, mint az embernek is, elsősorban és mindenekelőtt MÉLTÓSÁGA kell legyen!

2011. jún. 23. 15:12
 22/62 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, nálunk van a játszón egy récsöl - eléggé ott van, nem?
2011. jún. 23. 15:12
 23/62 anonim ***** válasza:
100%

köszi-köszi, aranyosak vagytok:) nekem eleinte nem tetszett, férjem akarta, de most már szeretem, meg illik a másik gyerekünk nevéhez is.

A Nenszi gáz, akkor tényleg inkább Jázmin..

van a játszóterünkön egy Kolos is. az még tűrhető.

2011. jún. 23. 15:13
 24/62 anonim ***** válasza:
100%

Récsöl? :) azaz Rachel?

az a gáz, hogy ez így is van anyakönyvezve, hogy Récsöl.

2011. jún. 23. 15:14
 25/62 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is van egy Kolos, úgy becézik, hogy Koloska, ami erősen hajazik a poloskára sztem...
2011. jún. 23. 15:14
 26/62 anonim ***** válasza:
Korvinról mi a vélemény?
2011. jún. 23. 15:15
 27/62 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk egy Bátor nevű kisfiú van. Önmagában az a vicc, hogy a név nekem még tetszik is, de mikor az anyja kiabál utána a játszótéren, akkor mindenki összemosolyog, de olyan is volt már párszor, hogy kitört a röhögés... persze anyuka háta mögött :(
 28/62 anonim ***** válasza:
100%
récsöl, ahogy mondom. Másik kedvencem a Kötöny, jelentése (lóra termett) hátsó...
 29/62 anonim ***** válasza:
100%
nálunk Kolinak becézik:)
2011. jún. 23. 15:16
 30/62 anonim ***** válasza:
100%
Korvin???? ezt nem is találtam az anykönyvezhetők között:)
2011. jún. 23. 15:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!