Ez valami rossz vicc?
Figyelt kérdés
Ma találkoztam több kisgyerekkel és elborzadtam a neveken? Miért csinálják ezt a szülők?Feltűnési viszketegség?
Pl. ez volt a gyerekek neve: Ketrin, Zsüliett, Richardo, Nadin (nem cigány gyerekek voltak).
Titeket ez nem háborít fel? Mert én komolyan nem értem egyes szülők miért csinálnak viccet a névadásból?
2011. jún. 23. 14:53
11/62 anonim válasza:
A Rippel Izékén én is kiakadtam.
12/62 anonim válasza:
Nem háborít fel,csak egy kicsit magamhoz kell térnem ilyen nevek hallatán. Rippeléket én is hallottam,azt hittem kamu lesz az a Herkules név,de tévedtem.
13/62 A kérdező kommentje:
És nemrég tudtam meg, hogy az utcánkban is van egy Kimberli:(
Pedig ismerem a szülőket, egész értelmeseknek tűntek, de ezek szerint....
2011. jún. 23. 15:05
14/62 anonim válasza:
Egyik válaszolónak: a szép, de nem flancos nevű kisgyerekedet hogy hívják? Kíváncsi vagyok :)
15/62 anonim válasza:
Hédinek hívják:) Ez tényleg fiús név????!!!! vagy aki megkérdezte, az volt kissé tájékozatlan? :)
16/62 anonim válasza:
Ismerősöm is most szült. Eleinte azt mondta, hogy Jázmin nevet kapja majd a leányzó, aztán valahogy Nenszi lett. Én maradtam volna az előbbinél.
17/62 anonim válasza:
A Hédi aranyos, nekem egyértelműen lány név:)
18/62 anonim válasza:
A Hédi tök aranyos, egyáltalán nem fiús név, micsoda hüeség ez! :)) Van Heidi is, az is hasonló. Nekem a Hilda fiús kissé...
19/62 anonim válasza:
Óóóó pedig a Hédi (és Hedvig) az egyik legszebb lánynév szerintem :) :)
Grat hozzá :)
20/62 A kérdező kommentje:
Nekem rögtön Váradi Hédi színésznő jut róla eszembe, úgyhogy nem kérdéses, hogy lány név:)
2011. jún. 23. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!