Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Érezted már úgy, hogy csődöt...

Érezted már úgy, hogy csődöt mondtál a gyereknevelésben?

Figyelt kérdés
A 9 éves fiam csúnyán beszél és visszabeszél , az apját simán lehülyézi , a 8 éves lányom utál iskolába járni , nem tudom rávenni a tanulára, a suliba is gond van a magatartásával és az 5 éves fiam annyira hisztis , hogy az már túlzás , egy-egy hisztiroham alkalmával úgy visít , mint akit nyúznak. Én teljesen kikészültem.
2011. jún. 4. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Éreztem már úgy, elég sokszor. Amikor a szemembe hazudik, amikor a kisebb a földön fetrengve visít, amikor csakazértis az övék az utolsó szó.

Máskor meg büszke vagyok, és azt gondolom, hogy csak nekem lehetnek ilyen szuper gyerekeim.

2011. jún. 4. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én konkrétan úgy érzem a gyerek előtt jobb volt, és ők tették tönkre az életemet. Néha gyűlölöm őket. De az esetek 90%-ban szeretem őket, és az esetek 100%-ban munkál bennem a felelősségtudat, hogy boldog, életképes embereket kell nevelnem belőlük.

Nagyon nehéz. Sokat olvasok szakkönyveket, próbálom alkalmazni a módszereket, járok pszichológushoz tanácsokért, minden nap foglalkozom velük, sétálunk, játszóterezünk, barkácsolunk, beszélgetünk.

De halálosan fáradt vagyok, bagyon gyakran érzem úgy, hogy rengeteget fektetek bele és nem látszik. Sokszor kudarcként élem meg a gyerekmeknevelést, ami duplán rossz, mert miattuk szűnt meg a munkám (2hét munka, 2 hét betegszabi) és teljesen el vagyok szigetelve a felnőtt élettől. Ilyenkor eltőlt a gyűlölet és a keserűség és visszakívánom a régi életemet, amikor ugyan heti 50 órákat dolgoztam, de mégis volt időm tanulni, sportolni, a szerelmemmel lenni, barátokkal lógni, volt pénzem magamra. Most ebből semmi sincs, csak a nagy öröm, hogy van gyerekem...

2011. jún. 4. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én naponta olyan tiz alkalommal érzem,hogy itt valamit elba@tam, de nagyon.Nem vagy egyedül.
2011. jún. 4. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Második válaszoló,kérdezhetek?Mennyi idősek a gyerekeid,ez miatt jársz pszichologushoz is?Segit valamit,esetleg szedsz erre valami gyógyszert? Köszi ha válaszolsz,fontos lenne.Esetleg mondott valamit a pszichologus,miért van ez nálad,átlendülsz ezen valaha?
2011. jún. 6. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!