Hogyan alszik el kisgyereketek?
Nekem nagy szerencsém van a kisfiammal,soha nem kellet különösebben altatni,vagy ringatni.Szopizik és úgy alszik el,vagy ha még nem aludt el,lefektetem,megsimogatom,majd kijövök a szobájából.A kislámpa ég,Ő elbeszélget,eljátszik az alvós állatkáival majd elalszik.
9 hónapos
A lányom július végén lesz hároméves, esti mesével kezdjük, utána szopizik még egy picit, néha elalszik szopi közben, ha nem alszik el, akkor kéri az ágyát, lerakom, megsímogatom, betakarom, megkapja az alvós állatkát, még picit megsímogatom, aztán kijövök a szobából. Mire pár perc múlva visszamegyek, többnyire alszik.
A 10 hónaposom szopizik, van, hogy bealszik rajta, ha nem, akkor csak lerakom az ágyába, megkapja a cumiját, betakarom, megsímogatom és kijövök. Két percen belül elalszik.
sokáig ringattam kézben, sétáltam vele, babakocsiban tologattam,
fél éves korában leültem vele az ágyra, velem szemben ült az ölemben, úgy ringattam,
aztán 15 hónapos koráig pihenőszékben ringattuk. ekkor kapta meg a szobáját, innentől a saját ágyában aludt el, de mellette kellett lenni és a hátára tenni a kezemet.
18 hónapos korában elvettem tőle a kezemet és a szobájában lévő kanapéra ültem, ő meg az ágyában aludt.
most 2 éves és már csak a szobaajtóban álldogálok, míg elalszik. néha meg is tudok lépni onnan, néha viszont ordít... de most már haladunk, előbb-utóbb már oda se kell állnom majd /remélem/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!