Milyen párnán alszik kisgyereketek? Mennyi idős?
Figyelt kérdés
Az 1 cm vastagságú bébi párna már túl lapos a lányomnak,mindig a feje alá gyűr egy plüss állatot alváskor és csak úgy alszik el.A szokványos felnőtt kispárnát túl vastagnak találom.Vagy nem az?
Ti mit használtok?
Nem arra vagyok kíváncsi,hogy "még az én gyerekem nem alszik párnán",hanem akinek a kicsije valóban használ alváshoz párnát.
A segítő válaszokat előre is köszönöm.
2010. jún. 22. 16:35
1/5 anonim válasza:
egy mol-os macipárnát és egy sima kispárnát saját kutsás huzatában egymás mellett vannak igy nem gurul le a feje róla.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Egy nagypárnán alszik, a 15 hónapos babám az egész testével!
Már 11 hónapos korában rámászott a nagypárnára és elaludni sem akart nélküle!
3/5 anonim válasza:
Egy nagyon puha kispárna a kedvence, ezt úgy (is) haszálja, ahogy mi felnőttek a párnát, de mindig máshol találom meg az ágyában. :) 17 hónapos.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Kipróbálom én is a puha kispárnát.
2010. jún. 22. 18:12
5/5 anonim válasza:
Nekem a 3 éves kisfiam azon a vékony bébipárnán alszik. Ő általában hason alszik és nem merek párnát tenni alá. De ő nem is igényli. szereti így aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!