Szerintetek jó az ha ebben a melegben kint vannak az óvodás gyerekek az udvaron 11 után?
Jajj, utolsó végre!!Köszi!!!
Másoknak:nem azt írtam, hogy 11 után erősödik az immunrendszer.Pont azt, hogy akkor már káros a nap.De mára nyugi már remélem alszanak.Ja és itt több 32 fok volt árnyékban, most hűl lefelé...
Kisfiam 3 éves múlt, március óta ovis, anyum óvónő.
Itt mindig fél 12-kor mennek be a gyerekek. Kint van árnyék is, mert az ovi épülete pont olyan szögben áll, hogy árnyékot is ad, és persze van napos rész is. Másfél órát szoktak kint lenni, ha jóidő van, ha kicsit rosszabb.
Figyelnek az óvónők!
Kalap ajánlott ilyenkor a fejecskére.
Kedves Kérdező, nagyon kifogtad a válaszolók színe-javát :o)
Kilencig megreggeliznek, 11-ig szerintem bőven elég kint lenni, én így csinálom a kétévesemmel. Utána 3-tól újra kint.
Persze, hogy az UV-sugárzás okozza agondot, nem a 30 fok. Az még elmegy.
A mediterrán népek bőrének kicsit más a pigmentáltsága, ennélfogva az UV elleni védelme is jobb, nem?? ÁÁÁ!! Vagy hasonlíthatjuk a gyerekeinket a kenyai gyerekekhez is? Vagy például vannak eszkimó gyerekek, azok meg tök jól elvannak egész évben az igluban, akkor meg tök fölösleges az egész ovi!!!
Na meg az is kérdés, melyik 11 óra után káros a sugárzás?
A nyári időszámítás szerint, vagy az eredeti idő szerint?
Ha megszűnik a nyári óraállítgatás, már nincs is gond az idővel, hiszen 1 órával előbbre vagyunk most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!