Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek jó az ha ebben a...

Szerintetek jó az ha ebben a melegben kint vannak az óvodás gyerekek az udvaron 11 után?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 11:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Utolso valaszolo vagyok. 6 eves ovis kislany, es 15 honapos kisfiu. Legkesobb 11.15kor bemegyunk, pedig sapit adok rajuk, es be is kenem oket. 15.15 utan megyunk csak ki ujra.
2011. máj. 23. 12:56
 22/29 A kérdező kommentje:

Jajj, utolsó végre!!Köszi!!!

Másoknak:nem azt írtam, hogy 11 után erősödik az immunrendszer.Pont azt, hogy akkor már káros a nap.De mára nyugi már remélem alszanak.Ja és itt több 32 fok volt árnyékban, most hűl lefelé...

2011. máj. 23. 12:58
 23/29 anonim ***** válasza:
Szia,a lányoméknál úgy van,hogy negyed 12-kor bejönnek,kezet mosnak és mennek ebédelni.Ill. lehet vinni naptejet és kissapkát is és az ovónők bekenik a gyerekeket.
2011. máj. 23. 13:22
 24/29 anonim ***** válasza:
Épp ma voltam beíratni a fiamat, kint játszottak az udvaron a gyerekek. Nálunk az ovisok 11-kor indulnak be a csoportba. Nincsenek kint általában 11 után, de néha előfordul, azzal nincs is baj, ha nem rendszeres - szerintem.
2011. máj. 23. 14:13
 25/29 anonim ***** válasza:

Kisfiam 3 éves múlt, március óta ovis, anyum óvónő.

Itt mindig fél 12-kor mennek be a gyerekek. Kint van árnyék is, mert az ovi épülete pont olyan szögben áll, hogy árnyékot is ad, és persze van napos rész is. Másfél órát szoktak kint lenni, ha jóidő van, ha kicsit rosszabb.

Figyelnek az óvónők!

Kalap ajánlott ilyenkor a fejecskére.

2011. máj. 23. 14:21
 26/29 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, nagyon kifogtad a válaszolók színe-javát :o)

Kilencig megreggeliznek, 11-ig szerintem bőven elég kint lenni, én így csinálom a kétévesemmel. Utána 3-tól újra kint.

Persze, hogy az UV-sugárzás okozza agondot, nem a 30 fok. Az még elmegy.

A mediterrán népek bőrének kicsit más a pigmentáltsága, ennélfogva az UV elleni védelme is jobb, nem?? ÁÁÁ!! Vagy hasonlíthatjuk a gyerekeinket a kenyai gyerekekhez is? Vagy például vannak eszkimó gyerekek, azok meg tök jól elvannak egész évben az igluban, akkor meg tök fölösleges az egész ovi!!!

2011. máj. 23. 15:05
 27/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok,azért mennek ki kicsit később,mert az óvodában délelőtt foglalkozások vannak,ami azért szükséges,hogy a gyermekeink fejlődjenek,készüljenek az iskolára.Utána tudnak csak kimenni az udvarra.Gondolom,hogy az ovónők azért figyelnek arra,hogy a gyerekek ne égjenek le.Az én lányom soha még meg sem pirult és negyed 12-kor mindig bementek,hiszen az ebédhez készültek elő,ami ugye több gyereknél legalább negyed óra.Pisilnek,kezet mosnak stb.Ha aggódsz érte,akkor beszélj az ovónőkkel.
2011. máj. 23. 16:12
 28/29 anonim ***** válasza:

Na meg az is kérdés, melyik 11 óra után káros a sugárzás?

A nyári időszámítás szerint, vagy az eredeti idő szerint?

Ha megszűnik a nyári óraállítgatás, már nincs is gond az idővel, hiszen 1 órával előbbre vagyunk most.

2011. máj. 23. 21:09
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre írtak anyukák is :)Köszi!!!!!
2011. máj. 23. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!