Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek jó az ha ebben a...

Szerintetek jó az ha ebben a melegben kint vannak az óvodás gyerekek az udvaron 11 után?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 11:47
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy különböző az emberek hőérzete.És mi itt nőttünk fel,én sem a légkondis házban, hanem főként a határban kukorica stb de mindig rosszul voltam.De tudom, hogy valaki meg nagyon is bírja a meleget.Különbözők vagyunk ezért nem kell leszólni :(
2011. máj. 23. 12:08
 12/29 anonim ***** válasza:
81%
Igen is szúr a nap féltizenkettőtől. Én is azért jöttem be. Nem ajánlott 1/3 12 - 1/2 3 között napon lenni. Összegyűjti a bőr a káros napsugárzást, és később elrákozodik. Ezt a szomszéd bácsinak mondta a bőrgyógyász...
2011. máj. 23. 12:09
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

A legtöbb helyen fél 12-kor bemennek.

A gyerekre könnyű sapka kell és semmi baja nem lesz az alatt a fél óra alatt.

Nálunk a homokozókhoz leszúrható, nagy napernyőket tesznek.

14/29 anonim ***** válasza:
57%
A gesztenyefát valószínűleg azért kellett kivágni, mert veszélyes volt és nem azért, mert szúrta a szemüket. most annyira még nem vészes, hogy kint vannak fél 12-ig, csak esetleg egy későbbi melegebb időszakban, akkor meg rá lehet kérdezni, hogy mit tesznek, amikor annyira meleg lesz kent. Nálunk az oviban 50-50%-os a napos és árnyékos részek az udvaron, de még életemben nem láttam, hogy a gyerekek az árnyékosabb részen maradtak volna huzamosabb ideig. Amikor meleg van nálunk már olyankor bekapcsolják a medencében a locsolót és lehet nekik szaladgálni a vízsugár alatt. Amúgy meg 11:15 körül beviszik őket, mert mosdani kell teríteni és 11:45 és 12:00 között jön az ebéd.
 15/29 A kérdező kommentje:
Még mindig azt mondom, hogy 11-ig lehetnek kint nyugodtan!!!!Aki válaszol írja már oda, hogy hány éves a gyereke, legyen szíves:)
2011. máj. 23. 12:10
 16/29 A kérdező kommentje:
Nálunk pont 11-kor mentek ki 12-kor be :(
2011. máj. 23. 12:11
 17/29 anonim ***** válasza:
most jöttem el az ovi mellett 11 kor és igen,kint játszottak a gyerekek.és mit látok?ahol van árnyák oda kitettek székeket és asztalt,ahol nincs oda napernyőt raktak és vagy 3 sátrat láttam felépítve.Szerintem ez nagyon rendben van igy.nálunk 3/4 12-kor ebéd van igy fél 12-kor tuti bent vannak,mert még kezet mosnak stb.aztán fél 3-ig alvás van.nagyon jol meg van ez szervezve.otthon mi is fél 12 felé bemegyünk és fél 4 előtt ki se jövünk.2 éves múlt a fiam.
2011. máj. 23. 12:33
 18/29 anonim ***** válasza:
91%
Nyugalom, az óvónénik tapasztaltak ebben. Nyilván nem akarnek eg ynapszúrásos óvodai csoportot ők sem. Fél 12-kor úgyis kezdeni kell homokot ürigetni a zoknikból, s egész délután alszanak. Pár óra kinn nem árt meg egyik gyereknek sem, melegben sem. Azért nincs még kánikula. Nincs olyan meleg sem, mint tegnap volt.
2011. máj. 23. 12:44
 19/29 anonim ***** válasza:
65%
Azért ha belegondoltok, mi sem szívesen vagyunk kinn a napon.Húzódunk az árnyékba, még ha nem is megyünk hűvös helyre. Szerintem azzal, hogy a tűző napon játszanak nem erősítik az immunrendszerét. Sőt! Egyáltalán nem tesz jót nekik. Kár, hogy erre nem figyelnek....
2011. máj. 23. 12:46
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a meleg a veszelyes, hanem az UV sugarzas, ami mar most is eleg magas, foleg 11 utan. Persze a kovetkezmnyek a boron nem azonnal jelentkeznek. Szerintem sem jo 11 utan kint lenni. Menjenek ki reggel eves utan, 11-ig van ido boven elfardni.
2011. máj. 23. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!