Tavaly az óvodai évzárón kétségbeesett ordításba kezdett a kisfiam mikor a többiekkel kellett volna szerepelnie, az ölemben nézte végül a műsort, idén már napok óta nyugtalan és mondja, hogy ő nem szerepel. Holnap évzáró, mit tegyek?
Állítólag a sarokba is beállították a napokban,mert nem volt hajlandó gyakorolni a tornateremben a műsort,de azt hiszem igazuk van az óvónőknek,mert az nem lehet,hogy neki nincs kedve és így nem vesz részt dolgokban,mi lesz így később az iskolában,5 éves gyerekről van szó.
Tavaly is mikor ez az évzárói felkészítés folyt még éjszakánként is ordított,hogy"hagyjál békén óvónéni" .
MIkor a sok szülő néz ,elindul a műsor az én gyerekem pedig elkezd olyan szinten kétségbeesetten sírni,hogy minden leáll,elképedt tekinetetű szülők,tanácstalan óvónők...ah annyira zokogott,hogy "Anyuuuuuuuuuukám" ,hogy én is sírtam,ráadásul meg is lettünk örökítve többek által videókamerával,amiket máig emlegeteneka szülők.
"Szerintem van oka ha még álmában is megriad,és még gyakorolni se akar.büntetik ezért???na igy lesznek a szorongó felnöttek..."
Igen konkrét oka van,megállapították,hogy figyelemzavaros,azaz nem képes sokáig egy dologra koncentrálni,gondolom úgy érzi képtelen ezt végigvinni,mikor 1000 dolog vonja el közben a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!