Az egyszeri anyasági támogatás igényléséhez valóban minimum 4 pecsétnek kell szerepelnie a kiskönyvemben, ami igazolja, hogy a terhesgondozásokon megjelentem?
A bérosztályosunk szerint igen; ezzel nincs is gond, mert ennél sokkal több is szerepel a könyvemben, de mi számít terhesgondozásnak?
Ugyanis, amíg tb-s dokihoz mentem soha nem írta be az eredményeimet a könyve, ambuláns lapot egyáltalán nem adott ki.Csak annyit írt be mindig, hogy éppen hova küld tovább ( pl: fogászat, endokrinológia, diabetológia stb.)
Mióta magánorvoshoz járok, mostanra kaptam végre normális, adatokat is tartalmazó kezelőlapot minden egyes vizsgálatkor.
Akkor hogy is van ez?
39 h km.
Akinek kell a pénz (mindneki),a z szól a dokinka, hogy pecsételjen. Utólag is pecsételhet, mikor már szültél, mert a kezelésre küldések alapján egyértellmű, hogy ott voltál...
Odamész, nyakonvágod, pecsétel, igazolást ad a megfelelő sorrend ilyen esetben.
Összesen 3 kezelőlapom van a fogadott dokimtól - bevallom, az Sztk-s orvosomhoz, ha egy mód van rá, nem szívesen mennék vissza, de ez hosszú történet.. - a védőnőtől meg 5-6 biztos.
Valszeg a magándokinál fogok szülni, úgyhogy biztos, hogy utólag pecsétel, ha kell.
Ezt az anyaságit is a Magyar Államkincstártól kell igényelni?
Köszi a válaszokat.
Nálunk nem fogadták el a kiskönyvet, hanem kérnem kellett a nődokimtól egy igazolást, hogy min. 4x megjelentem nála terhesgondozáson.
Állítólag vannak olyan orvosok, akik ezt is csak pénzért állítják ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!