Milyen gyakran fordul elő, hogy gyermeked éjjel sír, ordít, hisztizik, kiabál, csapkod, rugdos, dobálja magát?
Valószínű felháborítónak tartjátok amit írok,de nálunk csak és kizárólag a szülői ágyban alvás volt képes lecsökkenteni ezen rohamok gyakoriságát,súlyosságát.
Tipikus pavor rohamokról beszélek,de valahogy mégis számít,hogy érzékeli a jelenlétünket,hiába nincs magánál .
Nálunk korszakos. Kopogjam le, most kb 5 éjszaka óta tök nyugodt, egyszer sem sírt fel, a helyén ébredt reggel. Ezért is nem értem mi ez, jön 3 hétre, majd megy két hétre, majd visszajön 4 hétre, majd megy két hétre... nem látok összefüggést a napi történések és a rohamok közt.
De kaptunk időt pestre az alváslaborba, megyünk egy hónap mulva. kívánics leszek...
Sziasztok! A fent leírtak teljesen ráillenek a 26 hónapos kislányomra. Nálunk 2-3 hete kezdődött. Volt másnál is, hogy a délutáni alvásból így ébredt?
A fb-on kerestem a csoportot, de nem találtam, biztosan zárt csoport. :)
Kedves Kérdező!
Nálatok mi lett az "eredmény" az alváslaborban?
Nekem a 4 éves lányom ébred sokszor... Csak úgy nyugszik meg, ha melléfekszem, és úgy alszik el. De nekem ott van még a másik kettő kisebb testvére is.... Kezdek kimerülni....
Ezért érdekelne, hogy mire jutottatok az alváslaborban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!