Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyakran fordul elő,...

Milyen gyakran fordul elő, hogy gyermeked éjjel sír, ordít, hisztizik, kiabál, csapkod, rugdos, dobálja magát?

Figyelt kérdés
Lányom 3 éves lesz, szinte minden éjjel van legalább egy félórás-órás "műsor", de sokszor 3-4 ilyen is van egy éjjel. Se felkelteni, se megnyugtatni nem tudom. A doki nem foglalkozik vele, pszichológus szerint rendben van. Érdekelne, hogy másnál is van-e ilyen, és ha igen, mekkora a gyerek, és milyen gyakran van? És főleg, hogy tudod-e a kiváltó okát és mit teszel ilyenkor?
2011. máj. 12. 22:33
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ja,és én is próbáltam megébreszteni, de nálunk nem vált be. Ugyanúgy jött a roham...
2011. máj. 25. 21:05
 22/28 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Sajnálom, hogy nem vált be az ébresztés. Írj majd, mire jutottatok, kíváncsi vagyok. És kívánok minél több átaludt éjszakát!
2011. máj. 26. 09:18
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű felháborítónak tartjátok amit írok,de nálunk csak és kizárólag a szülői ágyban alvás volt képes lecsökkenteni ezen rohamok gyakoriságát,súlyosságát.

Tipikus pavor rohamokról beszélek,de valahogy mégis számít,hogy érzékeli a jelenlétünket,hiába nincs magánál .

2011. máj. 26. 12:15
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom felháborítónak. Én is vele alszom. Pont ezért, bár ellenkezik az elveimmel, de sokkal nyugodtabb így.
2011. máj. 26. 13:23
 25/28 A kérdező kommentje:

Nálunk korszakos. Kopogjam le, most kb 5 éjszaka óta tök nyugodt, egyszer sem sírt fel, a helyén ébredt reggel. Ezért is nem értem mi ez, jön 3 hétre, majd megy két hétre, majd visszajön 4 hétre, majd megy két hétre... nem látok összefüggést a napi történések és a rohamok közt.

De kaptunk időt pestre az alváslaborba, megyünk egy hónap mulva. kívánics leszek...

2011. jún. 5. 09:13
 26/28 anonim ***** válasza:
Szeretnék létrehozni egy csoportot a FB-on, pavoros gyerekek szüleinek, megosztani a tapasztalatokat és erősíteni egymást. Ha szeretnél a csoport tagja lenni, írj nekem privit innen, megírom a nevem, bejelölsz a FB-on ismerősnek (írj mellé egy üzit, hogy pavoros vagy) és hozzáteszlek a csoporthoz. Gyertek, senki ne legyen egyedül a problémával!
2011. aug. 23. 08:38
 27/28 anonim válasza:

Sziasztok! A fent leírtak teljesen ráillenek a 26 hónapos kislányomra. Nálunk 2-3 hete kezdődött. Volt másnál is, hogy a délutáni alvásból így ébredt?

A fb-on kerestem a csoportot, de nem találtam, biztosan zárt csoport. :)

2012. okt. 28. 13:36
 28/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nálatok mi lett az "eredmény" az alváslaborban?

Nekem a 4 éves lányom ébred sokszor... Csak úgy nyugszik meg, ha melléfekszem, és úgy alszik el. De nekem ott van még a másik kettő kisebb testvére is.... Kezdek kimerülni....

Ezért érdekelne, hogy mire jutottatok az alváslaborban.

2013. okt. 23. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!