Mennyi idő alatt esett át gyermeked a hasmenéses járványon?
Szerintem hétfőre nem lesz semmi baja.
Jobbulást!
Bocsi a kérdezőtől, de az első választ én hasznosnak ítéltem! :)
Szóval a kérdésedre válaszolva, a vírusos megbetegedés- ha azt valóba vírus okozza- akkor kb 4 nap. Nekünk eddig tartott. Hamar keresztül ment rajta, de a miénk hányt is. És nem volt hol hasmenése, hol pedig nem híg a széklete. A Normaflore-val én várnék, de ez a Ti dolgotok. És én tuti adnám neki a Smectát is. De ez megint az én dolgom!
Kisfiam pár nap alatt átesett rajta. Smectát vagy Enterolt lehet neki adni, ha nagyon durva a helyzet, de inkább tényleg hagyni kell kiürülni a vírusokat. Hétfőre valószínűleg rendben lesz.
Off: Első, hogy te mekkora bunkó vagy. Itt minden kérdés valakinek a magánügye, ráadásul ezzel a kérdéssel nincs semmi probléma.
Szerintem semmi baj nincs ezzel a kérdéssel.
Pont azért részletezte ki, mert ez volt a lényeg.
3-4 nap volt nálunk a komoly hasmenés. De voltak 1 naposak is.
A lényeg, hogy iszik folyadékot és a hasát tényleg ne fogjátok meg neki. Ihat Sodioralt, Humana elektrolitot. Ezek nem fognak, csak a kif@sott elektrolitokat, folyadékot pótolják pluszként. A normaflore is mehet neki, vagy a bonolact pro kid! A kaja most nem lényeges, igyon sokat, nagyon sokat!
Jobbulást!
Nálunk 5 nap volt mire átment a kislányon. Hányt és hasmenése is volt rendesen. A doktornéni azt mondta, hogy nem baj, ha nem eszik, de igyon sokat! Ne adjak neki semmit ami megfogja a székletét hogy ürüljön a vírus a testéből.
Normaflore mehet neki.
(persze én is elkaptam és már 2 hete szenvedek vele. a jó a rosszban, hogy -7 kg-nál járok és ahogy elnézem még menni fog lejjebb is a mutató, mert abszolút nincs étvágyam a gyomrom is összeszűkült már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!